Continguts de l'article

5 Avantatges dels carros de neteja professionals

Els carros de neteja són una eina indispensable en equips de neteja professional. Treballar amb un bon carro pot significar un augment de la productivitat i un estalvi de temps considerable.  A més, augmenta la seguretat, millora el benestar de l’empleat i projecta una imatge professional de l’empresa o equip de serveis cap a l’usuari final.

Estem acostumats a veure carros en grans superfícies, però són una eina que s’adapta també en recintes petits.  Existeix una mida i una tipologia de carro per a cada espai i tasca.

Dissenyats per optimitzar el temps dels professionals.

Es recomanen tant per centres grans com aeroports, hotels o estacions de tren, com per a centres escolars, comunitats de veïns, edificis d’oficina o apartaments.

A més, avui existeixen carros modulables, que es poden adaptar a les diferents feines i superfícies. Aquestes modificacions permeten allargar la vida útil del carro, que sempre es pot ajustar a noves necessitats sense haver de comprar un carro nou.

Triar un bon carro fa que els professionals de la neteja puguin dur a terme la seva tasca d’una forma molt més còmoda, pràctica i en una quantitat de temps més reduïda, resultant més rendibles per a l’empresa.

5 Principals avantatges dels carros de neteja

1. Optimització dels desplaçaments: El carro permet que l’operari tingui a mà tot allò que necessita, i així  evitar desplaçaments innecessaris.

2. Organització. Els carros de neteja permeten tenir el material organitzat i recollit en tot moment per evitar errors i accidents. Són molt fàcils d’emmagatzemar i la gran majoria es poden desmuntar o plegar per ocupar el mínim espai.

3. Ergonòmics i segurs. Lleugers, dissenyats per a facilitar la feina i reduir esforços de l’equip de neteja. Els múltiples accessoris i variants del carro, estan pensats per evitar possibles lesions, baixes laborals i millorar l’ambient de treball.

Tancaments de seguretat: Per evitar un mal ús dels productes per part de  terceres persones molts carros incorporen el sistema per a poder tancar els mòduls amb clau de forma segura.

4. Augment de la productivitat. Els carros amb els seus múltiples mòduls i accessoris s’adapten a les necessitats i faciliten les tasques de neteja als operaris. Existeixen  un gran nombre d’accessoris dissenyats per a oferir comoditat a l’operari i repercutirà en benefici de l’empresa i del professional: safates, separadors, cubells, bosses de recollida de residus, rodes d’exteriors…

5. Personalització. Els carros es poden adaptar a qualsevol necessitat o tasca a realitzar. Es pot dissenyar qualsevol carro de neteja gràcies als mòduls combinables entre si. A més, la imatge del carro també es pot personalitzar amb el logo de l’empresa.

Tendències en materials: Carros de neteja

Actualment els carros de polipropilè de qualitat estan desbancant  els tradicionals carros d’acer inoxidable i d’alumini.  Aquests materials són robustos a l’hora d’aguantar cops, però pesen bastant i en ambients clorats o salats com per exemple; piscines o spas, es deterioren i s’acaben rovellant.

El plàstic polipropilè  de bona qualitat, ofereix una gran resistència als cops, és lleuger, i no es veu afectat pels ambients humits clorats o salats.

El sector de la neteja, cada dia més professionalitzat i sensible a la imatge i branding, fa que els fabricants es vegin evocats  a innovar contínuament en materials, prestacions, accessoris, dissenys…

A Dibosch us assessorem per a trobar els millors equips de neteja que us ajudin a optimitzar processos i formem a l’equip de neteja per aconseguir els millors rendiments i resultats de forma professionalitzada.