Continguts de l'article

5 avantatges d’utilitzar productes de neteja concentrats

El principal objectiu dels professionals de la higiene és guanyar en eficiència i reduir costos.  Per aquest motiu, s’ha fet totalment necessari innovar contínuament  en sistemes per a donar resposta a les exigències del mercat.

Una de les solucions que millor s’adapta a les noves necessitats són els productes concentrats, amb un sistema de control de consum i costos personalitzables segons necessitats.

 

Productes concentrats o productes purs. Quina és la diferència?

En el mercat trobem una gran varietat de productes concentrats. Així i tot, aquest terme no sempre s’utilitza correctament, a vegades es venen productes amb un gran poder actiu com a producte concentrat.

Quan parlem de productes concentrats o productes purs ens referim a productes que contenen només matèria química activa pura, sense aigua.  Aquesta concentració ens permet un producte d’altíssima qualitat i un estalvi important en costos i envasos o residus.

 

Principals avantatges dels productes Purs?

 

1. Sostenibilitat, amb la utilització d’envasos reutilitzables. Reducció de residus plàstics.

2. Rendibilitat: Sistema de dilucions exactes per assegurar la màxima eficiència del producte.

3. Control de costos: permet mesurar i adaptar el consum de producte segons necessitats i nivells de neteja.

4. Comoditat: Ideat per facilitar-ne l’ús i la manipulació.

5. Manipulació segura del producte: sense contacte directe.

 

Com funcionen els productes concentrats?

 

Els productes concentrats només contenen matèria química  activa, per aquest motiu cal  primer diluir-los en aigua. Aquests sistemes inclouen dilutors especials per a facilitar l’aplicació del producte, controlar costos i evitar el contacte directe del producte químic dels treballadors.

Aquest sistema de dilució ens permet omplir envasos amb la dilució de producte a l’ús exacte de forma fàcil i segura. Aquests envasos reutilitzables sempre han d’anar correctament etiquetats per evitar errors d’aplicació que impliquin incidents amb els operaris o fer malbé les instal·lacions.

Important. Cal  assegurar-nos que el nostre proveïdor ofereix servei tècnic per assegurar-nos un bon funcionament dels equips de dilució.

 

 

A DIBOSCH oferim la gamma EASYMIX, una de les gammes de productes concentrats més amplies del mercat de la higiene professional.  Aquesta gamma també ofereix les següents avantatges sobre la seva competència:

– Personalització dels dilutors amb dilucions testades, que ens permet adaptar-nos a qualsevol necessitat amb resultats provats.

– Fàcil d’instal·lació: Optimització de l’espai necessari per a la instal·lació. Només requereix un punt de xarxa d’aigua.

– Sistema antirobatori Dose Control: Tancament amb clau antirobatori de producte.

– Nous dissenys i codis de colors: Per a una fàcil i correcta identificació del producte per zones.

 

 

Aquesta nova gamma de productes purs també estan disponibles en format monodosi. Sistema de dosis més versàtil i pràctic del mercat per a professionals amb superfícies petites o mitjanes.

 

 

Image Map