Continguts de l'article

7 Avantatges de la neteja i desinfecció a vapor

 

Una neteja sostenible, eficaç i segura

Mantenir les instal·lacions netes i en bones condicions  millora els espais de treball dels empleats, es guanya en seguretat i qualitat en la feina, augmenta la durabilitat de les instal·lacions i redueix els possibles costos d’obres o desperfectes per falta de manteniment.

La neteja a vapor és una tècnica sostenible amb resultats òptims de forma fàcil i eficient. És versàtil, molt fàcil d’utilitzar i evita el risc de patir d’al·lèrgies o intoxicacions, perquè neteja i desinfecta a altes temperatures sense químics.

La màquina de vapor és una bona solució per a treure de forma fàcil i ràpida, brutícia i greixos incrustats. A més, està comprovat científicament que el vapor sec saturat a altes temperatures té un poder desinfectant que elimina germans, virus, bacteris i àcars entre altres petits organismes que trobem en superfícies i tèxtils. Els equips de vapor sec saturat treballen amb vapor d’aigua sense partícules d’aigua líquida en suspensió, i per tant, són aptes per a netejar i desinfectar instal·lacions sanitàries o superfícies alimentàries amb seguretat.

Quins són els principals avantatges de la neteja a vapor?

  1. Gran poder netejador, neteja eficaçment tota classe de superfícies i de brutícia.
  2. Desinfecta, eliminant gèrmens, virus, bacteris i àcars. Gràcies a les altes temperatures.
  3. Dissol i desincrusta greixos eficaçment ideal per a netejar cuines i indústries.
  4. Neteja fàcil de punts de difícil accés com racons o maquinària de producció.
  5. Elimina efectes contaminats i restes biològiques de qualsevol superfície. Com per exemple els xiclets enganxats a terra o retes de productes en cadenes de fabricació en indústries alimentàries.
  6. Reducció de temps i costos en químics i augment de l’eficiència en la neteja.
  7. Les màquines de vapor són de fàcil maneig per l’operari.

La neteja amb vapor és recomanable en: cuines, banys, piscines, complexos esportius, neteges de final d’obra, espais que calgui desinfectar o per a neteges i manteniment de maquinària industrial o tèxtils, entre altres.

A DIBOSCH sabem que puntualment sorgeix la necessitat de netejar enèrgicament i en profunditat. Per aquest motiu llogar maquinària professional per a la neteja de forma ocasional, pot ser la solució  per a cobrir necessitats de forma eficient i reduir temps i costos.

Image Map