Continguts de l'article

Aspirador comercial o industrial?

Quina és la millor solució d’aspiració?

Triar un aspirador no és tan fàcil com sembla, especialment en ambients professionals i industrials. Abans de comprar cal valorar si aquell aspirador és prou bo o durador per a l’aplicació específica que es requereix.

S’ha de tenir en compte que la majoria dels aspiradors comercials i professionals estan fets per aspirar material lleuger i té unes hores limitades de treball.

En canvi laspirador industrial està dissenyat per a tasques específiques, està fabricat amb materials de qualitat per a una major durabilitat i eficiència i tenen una major resistència en hores de treball i materials.

Quan comprar una aspiradora industrial en lloc d’una professional?

La principal diferència entre un aspirador industrial i un professional, és la qualitat dels materials i l’enginyeria; la potència del motor d’aspiració i la qualitat dels filtres. Bàsicament, aquesta és la raó per la qual és important triar la qualitat en lloc d’un aspirador comercial barat.

Aspirador industrial: solució robusta i duradora per a tasques pesades i específiques.

Per aspirar grans quantitats de pols fi o humit, líquids, fums tòxics o sòlids, i per seguretat, millor escollir un aspirador industrial, per a maximitzar l’efectivitat i l’eficiència del treball i millorar la seguretat dels operadors i empleats.

La qualitat del filtre afecta la durabilitat de l’aspirador


Els aspiradors industrials estan equipats amb filtres potents i especialitzats com per exemple; filtres per a grans superfícies, amb certificacions de qualitat com els filtres HEPA, o filtres especials per a altes temperatures.

Els filtres d’aspiradors comercials no garanteixen la puresa de l’aire d’escapament, el que pot compromet l’higiene de l’entorn de treball.
L’ús d’un aspirador industrial pot augmentar significativament la seguretat i l’eficiència més que un aspirador comercial econòmic.

• Protecció de la salut del treballador:

Gràcies a l’alt nivell de filtració i al sistema de neteja del filtre, els treballadors estan ben protegits de la pols fina i partícules tòxiques. Una filtració eficient evita la reinjecció en l’aire de la pols un cop aspirat.

A DIBOSCH comptem amb una divisió especialitzada en maquinària de neteja per a oferir un servei d’assessorament personalitzat i específic. Consulteu-nos les seves necessitats d’aspiració i trobarem l’aspirador que dóna resposta a la seva necessitat.