Continguts de l'article

Com funciona el vapor sec

Al catàleg online de vaporetes Industrials de Dibosch tens a la teva disposició al millor preu del mercat una àmplia varietat d’equips de neteja amb vapor sec.

Un generador de vapor sec per desinfectar és la millor eina per mantenir totes les dependències duna nau lliures de virus i bacteris.

Tot i que la màquina vapor sec és una de les solucions de neteja més utilitzades en empreses de totes les mides i sectors, encara hi ha molts dubtes sobre com funciona el vapor sec. Intentarem aclarir-les.

És així com funciona el vapor sec realment

Tots sabem què és una màquina de vapor sec industrial, però… Sabem realment com funciona el vapor sec?

El primer que cal aclarir és que el vapor que surt d’un generador de vapor sec neteja industrial no és realment sec.

De fet, parlem de vapor d’aigua seca o de vaporeta vapor sec perquè el netejador vapor sec s’encarrega de l’eliminació dels minerals i de totes les impureses que transporta l’aigua del dipòsit del generador vapor sec.

Per tant, quan s’executa una neteja amb una màquina de vapor sec industrial, el vapor d’aigua que se’n desprèn està molt purificat, evitant així deixar a la superfície a netejar qualsevol tipus de taca.

Beneficis del vapor sec

Ara que ja coneixes com funciona el vapor sec és hora de comprendre per què és tan important comptar amb un generador de vapor sec per desinfectar al teu negoci.

El secret de les vaporetes de vapor sec resideix en la seva capacitat per generar contrastos tèrmics elevats, fet que provoca l’eliminació automàtica de qualsevol microorganisme i bacteris de les superfícies sobre les quals s’aplica.

En projectar-se a una gran pressió, a més, és capaç de desprendre fins a les partícules més adherides, per la qual cosa es converteix en una eina de neteja profunda infal·lible.

És així com funciona el vapor sec atenent a la combinació dels seus elements:

· Altes temperatures en equips de neteja amb vapor sec: El seu poder resideix en la seva capacitat per separar la brutícia de les superfícies on s’allotja. A més de desprendre tot tipus de bacteris i microorganismes de la superfície tractada, les temperatures aconseguides garanteixen la seva eliminació.

Bona part de l’èxit d’un netejador de vapor sec resideix també en el baix consum energètic, en la rapidesa amb què es desinfecten les superfícies i en què no cal utilitzar cap compost químic nociu per a l’operari o el medi ambient.

· La humitat és un altre dels secrets per comprendre com funciona el vapor sec. La humitat actua com un dissolvent natural per aixecar els microorganismes de la superfície i embolicar-los per evitar que es dispersin a l’ambient.

· La pressió, finalment, és l’element que potencia els efectes desinfectants de la combinació de la humitat amb les altes temperatures.Si encara no comptes amb un generador de vapor sec per desinfectar la teva empresa, el catàleg en línia de vaporeta vapor sec de Dibosch és just el que necessites.