Com netejar la calç d’un rentavaixella industrial?

Problemes de calç en vaixelles i cristalleria? La falta d’un bon manteniment del rentavaixella, l’ús d’un abrillantador incorrecte o simplement la duresa de l’aigua de la zona, són algunes de les causes que pot provocar un augment del nivell de calç del nostre rentaplats.

La calç és un dels problemes més comuns en hostaleria, si no es controla, pot espatllar els rentavaixelles, sumar sobre costos en serveis tècnics, afectar al consum energètic del negoci i provocar taques blanques en vaixelles i cristalleria. Aquestes taques impacten directament en l’experiència del client i pot perjudicar la imatge i reputació del negoci.

Per a un manteniment adequat del rentavaixella es recomana netejar la calç, cada 15 dies o una vegada al mes, depenent de la duresa de l’aigua.

 

Com treure la calç del rentaplats en 6 passos?

 

1. Treure tub  de sabó i tub de l’abrillantador de les garrafes de producte. (El sabó i l’abrillantador neutralitzen l’anticalç i anul·len el procés).  Buidar i tornar a omplir la màquina d’aigua.

2. Amb l’aigua neta i sense producte tirar 1 litre anticalç dins de la màquina. 

3. Fer 5 o 6 rentades en buit ( també hi podem posar les cistelles ). 

4. Posar de nou els tubs sabó i abrillantador dins de les garrafes. Buidar i tornar a omplir la màquina d’aigua ja amb sabó i abrillantador.

 

Demostració neteja amb antical realitzada amb AQUAGEN ANTICAL

 

En DIBOSCH disposem de servei tècnic propi especialitzat, per a bombes rentavaixelles amb l’objectiu d’oferir un sistema de dosificació segur per evitar excessos de producte. A  més, disposem de productes professionals específics per a rentavaixelles.