Continguts de l'article

Com netejar tapisseria de cotxes amb màquina de vapor

Les vaporetes industrials són els dispositius més eficients per netejar la tapisseria d’un vehicle. A més, en prescindir de substàncies químiques, netejar cotxe amb màquina de vapor no comporta el risc d’inhalar elements nocius per a l’aparell respiratori.

A continuació descobriràs els secrets per aprendre com netejar tapisseria de cotxes amb màquina de vapor de manera senzilla i àgil.

Recordeu que en utilitzar una màquina de vapor per netejar entapissats estareu contribuint amb el vostre granet de sorra en la reducció d’emissions contaminants a l’atmosfera i en la cura del medi ambient.

Com netejar la tapisseria del cotxe amb una màquina de vapor pas a pas

El primer que necessites per netejar cotxe amb màquina de vapor de manera eficaç i segura és triar una vaporeta industrial de la màxima qualitat.

A Dibosch tens a la teva disposició un complet catàleg online de vaporetes industrials fabricades per marques líders al sector que et garanteixen la màxima resistència, eficàcia i durabilitat, tant per a ús domèstic com professional.

Passos previs per netejar cotxe amb màquina de vapor

Abans de començar a netejar cotxe amb màquina de vapor us haureu d’assegurar de retirar tots els objectes de l’interior. És recomanable que treguis també les catifes i hi apliquis el vapor per separat.

Tingues en compte que treballaràs amb una màquina de vapor per netejar entapissats que genera temperatures força elevades, per la qual cosa no està de més que protegeixis les teves mans amb uns guants i la teva cara amb una màscara.

Un altre dels passos previs abans de netejar cotxe amb màquina de vapor és l’aspirat inicial, que té com a objectiu eliminar qualsevol resta sòlida de brutícia.

Ja estàs preparat per aprendre com netejar tapisseria de cotxes amb màquina de vapor pas a pas. Comencem!

Passos a seguir per netejar cotxe amb màquina de vapor

  1. Omple el dipòsit daigua de la vaporeta.
  2. Connecteu la vaporeta a la xarxa elèctrica i espereu que s’escalfi l’aigua per generar el vapor.
  3. Selecciona el tipus d’accessori més adequat per a cada part del vehicle
  4. Selecciona una potència equilibrada segons la vaporeta que facis servir. Es tracta d’aconseguir la màxima neteja sense fer malbé l’entapissat.
  5. Tingues paciència i vés-te aplicant el vapor per tot l’entapissat amb suavitat. El resultat serà molt millor.
  6. Canvia d’accessori per arribar als racons més amagats. No deixeu cap zona del cotxe sense netejar.
  7. Quan hagis finalitzat amb la neteja ventila bé el cotxe i aplica draps secs per tota la tapisseria per eliminar qualsevol resta d’humitat.
  8. Revisa la vaporeta i els accessoris. Neteja les restes de brutícia i asseca-ho tot bé. T’ajudarà a conservar-la com a nova durant molts anys.

Ja saps com netejar tapisseria de cotxes amb màquina de vapor pas a pas. Si encara no comptes amb una vaporeta et convidem a visitar el nostre catàleg online de vaporetes industrials i aprofitar-te de totes les nostres ofertes i descomptes exclusius.