Continguts de l'article

Com rentem les tovalloles perquè quedin suaus com el primer dia?

Per aconseguir els millors resultats en bugaderia és de vital importància controlar la qualitat de l’aigua. Per aquest motiu recomanem sempre valorar els nivells de calç i metalls amb l’objectiu d’utilitzar els productes i programes més adequats per a cada rentat.

La qualitat dels acabats va estretament relacionada amb dels nivells de calç i metalls de l’aigua, si aquests són elevats, queden traces incrustades en els teixits provocant falta de suavitat, l’aparició de taques, pèrdua de blancor o trencament de fibres que condicionen la durabilitat de la roba.

Us recomanem:

  • Avaluar prèviament els nivells de calç i metalls que conté l’aigua per evitar que la roba es desgasti o es trenqui i aconseguir els millors acabats; tovalloles blanques i amb una textura agradable i suau.
  • Seleccionar els teixits a la bugaderia així es poden aplicar programacions de rentat i productes específics i adequats a cada tipologia de teixit i brutícia. D’aquesta manera aconseguim processos de rentat més eficaços i controlem i reduïm costos innecessaris.
  • NO sobre carregar la rentadora. Perquè les tovalloles es netegin correctament, cal que es puguin moure fàcilment per la rentadora i que el producte i l’aigua penetrin bé en els teixits.
  • Esbandir correctament. Per aconseguir els millors acabats és imprescindible que no quedin restes de sabó o altres productes a les tovalloles que puguin condicionar la textura i la suavitat de la roba.
  • Programar un bon Centrifugat. Recomanem un centrifugat d’entre 8 i 10 minuts. Resulta més barat fer un centrifugat correcte que utilitzar l’assecadora.
  • Utilitzar l’assecadora. Funciona molt bé per a retirar l’excés d’humitat i aconseguir un resultat òptim. Sempre que es faci un procés de rentat correcte, si no el que aconseguim és que quedin restes de calç.

David Pinyol

Responsable de la Divisió de Bugaderia

Buscar