Continguts de l'article

Decisions importants al comprar maquinària de neteja

Des del moment en què decideixes que vols comprar maquinària de neteja per al teu negoci o indústria, fins al moment en què ja la tens en ple funcionament, has de prendre una sèrie de decisions clau en relació amb el producte i els factors que el condicionen. Saps en què t’has de fixar per a realitzar una bona elecció?

Sembla lògic començar a pensar directament en les característiques de la màquina o maquinària, però la veritat és que en primer lloc el que hauríem de fer és contactar amb un distribuïdor de confiança perquè ens informi i mostri els seus productes. Normalment pots consultar tu mateix els detalls tècnics de la maquinària de neteja per internet o mitjançant un catàleg, però no hi ha res millor que comptar amb l’ajuda de professionals que coneguin bé les màquines i ens les recomanin des d’un punt de vista especialitzat.

Més enllà d’adquirir la maquinària a un bon preu, també s’ha de pensar en el futur. És a dir, en assegurar-nos que podrem comptar amb un servei tècnic per a qualsevol problema que pugui sorgir més endavant. Per exemple, ¿serà fàcil trobar recanvis? Em podran proporcionar un servei tècnic per al manteniment i les reparacions? En aquest cas, a més de tenir la garantia en tota regla, lògicament, també haurem de tenir en compte si aquest servei tècnic es troba relativament a prop del local on es trobarà la teva maquinària de neteja. L’agrairàs quan ho necessitis.

Un cop t’hagis assegurat que el distribuïdor és de confiança i que el proveïdor ofereix els serveis de postvenda adequats, és hora de trobar la teva maquinària ideal. Per a això és fonamental, primer, saber exactament quines necessitats ha de cobrir l’aparell:

  • Amb quina periodicitat s’utilitzarà la màquina?
  • Quina superfície haurà de netejar?
  • Quina brutícia ha d’eliminar?
  • Quants metres s’hauran de netejar?
  • Qui utilitzarà la màquina?

Tots aquests detalls ens donaran indicadors dels requisits que ha de tenir la maquinària a escollir, com la seva resistència, els materials de fabricació, la potència, la mida … Així com la gamma.

Per totes aquestes raons, a Dibosch treballem amb les millors marques de maquinària de neteja i posem a la seva disposició els consumibles que van amb elles. A més, comptem amb un equip de personal ben format i especialitzat, per una banda, en assessorar i informar de quin aparell és millor per a cada client, i per l’altre costat, en servei d’assistència tècnica i de postvenda.