Continguts de l'article

DIBOSCH Presenta un nou acord de patrocini amb l’UNI GIRONA

Dibosch ha arribat a un nou acord de patrocini amb l’Spar Girona. A la presentació oficial hi van assistir, per part de l’Uni, les jugadores i l’staff del primer equip. Per part de Dibosch; Núria Casas, Directora de Màrqueting; Eva Ribas, Responsable de RSC; i Nil Pous, departament TIC i especialista en divisió Robòtica.

Núria Casas ha manifestat que “ens fa molta il·lusió continuar col·laborant en un referent esportiu de la ciutat de Girona. Ens identifiquem molt amb els valors de l’Uni i seguirem treballant per sumar sinergies a favor del territori”.

Un nou acord
Amb aquest nou acord, Dibosch patrocinarà el cercle central en els partits de Fontajau, on tindrà presència el logotip de Dibosch. A més, segons ha explicat Núria Casas, en algun enfrontament “els robots autònoms de neteja passaran per la pista de Fontajau per a mostrar la seva eficiència. Aquesta nova tecnologia aplicada a la neteja professional permet millorar els nivells d’higiene i estalviar aigua i energia en cada procés. Els Ecobots equipats amb IA poden fregar, escombrar, aspirar i netejar paviments de forma autònoma i eficient”.

Dibosch espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona.