Continguts de l'article

Els robots autònoms revolucionen la neteja del sector hoteler

En un esforç per abordar la problemàtica de l’escassetat de personal de servei, hotels de tot el món estan implementant solucions innovadores per automatitzar i millorar els processos de neteja gràcies a les noves tecnologies.

Beneficis dels robots industrials de neteja autònoms

Una d’aquestes solucions és l’automatització intel·ligent de la neteja de paviments amb robots industrials de neteja, que permet als hotels mantenir els espais nets de forma contínua, 24 hores 7 dies la setmana, i gestionar de manera eficient la neteja i el manteniment de grans espais. 

Aquests nous sistemes autònoms permeten alliberar el personal de neteja d’una tasca mecànica amb poc valor i guanyar temps en accions de neteja o manteniment més tècnica i de més valor afegit.

Els robots de neteja industrial ajuden a estalviar recursos hídrics i energètics

Els Ecobots Gausium distribuïts per Dibosch, estan dissenyats per a ser el màxim de eficients i sostenibles. Comparats amb sistemes de neteja tradicionals, els Ecobots aconsegueixen un estalvi d’un 80% d’aigua i una reducció del 75% de consum energètic i emissions de carboni. A més, la productivitats dels robots és molt superior a la maquinària de neteja tradicional i el temps de manteniment bàsic molt inferior.

Els Ecobots aconsegueixen un estalvi d’un 80% d’aigua i una reducció del 75% de consum energètic i emissions de carboni.

Un dels gran avantatges d’aquesta nova tecnologia és que no cal tenir coneixements avançats per a poder-la utilitzar i per tant s’integra molt bé en els equips de neteja actuals dels hotels. La implementació d’aquesta tecnologia es realitza amb el suport d’un equip especialitzat de Dibosch i es fa en diversos passos, des d’una auditoria inicial dels espais fins a la formació del personal i el manteniment tècnic especialitzat.

Els robots de neteja autònoms com a impacte de marca

A més, els robots de neteja professionals també eleven la imatge de marca de l’hotel i ofereix als hostes una experiència més segura, sostenible i còmoda. Segons un estudi recent, el 81% dels viatgers considera les ressenyes alhora de confirmar una reservar en un hotel, fet que destaca la importància de mantenir alts estàndards de neteja i higiene ja que és un dels punts és consultat dins les valoracions.

En resum, l’automatització de la neteja en hotels representa una evolució necessària a la indústria, oferint beneficis tant per als hotelers com per als hostes. Amb tecnologia d’avantguarda i un enfocament centrat en l’eficiència i sostenibilitat, els hotels poden millorar l’experiència del client i adaptar-se a les demandes canviants del mercat en el futur.

Podeu consultar tota l’oferta de Ecobots per a la neteja de paviments als següent enllaç.

Robots industrials de neteja

Fregadores autònomes

Escombradores autònomes