Continguts de l'article

Estrenem nova pàgina web

Estrenem nova pàgina web

DIBOSCH publica una nova pàgina web, més ràpida; més completa i actualitzada amb l’objectiu de facilitar la navegació i les comunicacions i consultes de clients, proveïdors i professionals del sector.

La finalitat és millorar l’experiència de l’usuari amb una imatge renovada, moderna i neta, adaptada a tots els dispositius amb un disseny responsive per mòbils, tauletes i portàtils.

La web s’amplia amb nous apartats

El nou web inclou nous apartats i informació ampliada dels serveis, els sectors, història de l’empresa, l’equip i la informació relacionada amb les accions de Responsabilitat Corporativa (RSC) i Sostenibilitat de l’empresa i catàleg.

Catàleg complet i fàcil de navegar

El nou web inclou més de 5.000 referències classificades per a famílies principals i que donen l’entrada a categories més específiques. A part, s’han afegit filtres de característiques i marques per a facilitar la cerca de productes, màquines i solucions als professionals.

Serveis i Sectors

Ampliem la informació sobre serveis que s’ofereixen als clients i sectors amb els quals treballem conjuntament. Dins l’apartat de sectors s’especifiquen les accions i beneficis que DIBOSCH pot aportar per a millorar els nivells d’higiene de les empreses i facilitar la gestió de la higiene als professionals.

Sobre nosaltres i captació de talent

Al nou web, també parlem sobre l’equip, l’empresa, filosofia, valors, història i obrim una pàgina on els professionals que ho desitgin poden fer arribar el seu Currículum vitae per a entrar a formar part del nostre equip. L’empresa contínuament està en cerca de talent i es vol facilitar l’enviament de noves sol·licituds.

Buscar