Continguts de l'article

Les Hidronetejadores Kränzle

Kränzler és una empresa alemanya dedicada a la fabricació i la comercialització de maquinària de neteja. S’ha convertit en l’empresa líder a tot el món pel que fa a la qualitat de les hidronetejadores d’alta pressió. I és que des que l’empresa es va fundar, el 1974, ha donat prioritat a innovar contínuament per fabricar productes d’alta qualitat.

Una de les claus de l’èxit de Kränzler està en treballar contínuament per aportar solucions innovadores i millorar les seves màquines cada vegada més. Concretament, l’objectiu d’Kränzler és optimitzar aspectes com el funcionament dels aparells, el rendiment, l’eficàcia, la seguretat i el maneig, a més de reduir el temps dels cicles de neteja. Un equip de personal investigador propi fa que els aparells de Kränzler es superin cada vegada més.

Un altre factor fonamental de les hidronetejadores Kränzler és la qualitat dels seus materials, molt resistents i duraders, aptes per a un ús prolongat i unes condicions més aviat rudes: totes les hidronetejadores Kränzler tenen el capçal de la bomba fet de llautó forjat; el manòmetre d’acer inoxidable; els pistons d’una combinació d’acer inoxidable (un bon conductor tèrmic) i revestiment ceràmic (molt resistent al desgast); i la bomba, d’acer inoxidable o de llautó d’alta resistència (per evitar la corrosió). Si a tot això li sumem un xassís extremadament fort, obtenim un a hidronetejadora amb una vida útil molt llarga.

Kränzler cuida fins a l’últim detall. Les hidronetejadores compten amb un motor de baixa velocitat per evitar el desgast i disminuir el nivell de soroll. A més, disposen d’un regulador de la pressió i del cabal d’aigua perquè es puguin ajustar en funció de cada tasca. També compten amb sistemes de recirculació de l’aigua sense pressió (amb bypass), i amb sistemes de resistència a la marxa en sec perquè les hidronetejadores puguin funcionar un temps sense aigua i sense danyar-se.

La principal avaria de les hidronetejadores d’alta pressió sol ser per la cavitació, és a dir, la presència de bombolles d’aire a la bomba produïdes per la falta d’aigua. Però amb les hidronetejadores Kränzler això deixarà de ser un problema, perquè Kränzler incorpora en els seus aparells un dipòsit d’aigua integrat, el qual es pot desmuntar per realitzar tasques d’aspiració.

Tot això fa que les hidronetejadores Kränzler siguin especialment adequades per a un ús professional o industrial, encara que també pot servir-se’n qualsevol usuari domèstic exigent.