Continguts de l'article

Neteja de naus industrials

La neteja de naus industrials és una tasca complicada a causa de la irregularitat de les superfícies i la quantitat de maquinària que pot obstaculitzar l’exercici dels equips de neteja.

Alguns utensilis, com les escombradores per a naus, la màquina per fregar terres o els productes de neteja industrial poden facilitar la feina i garantir una neteja profunda i una millora notable de la qualitat de l’aire.

Encara no has incorporat al teu equip de manteniment fregadores de terra industrials? A continuació descobriràs com et poden ajudar aquests dispositius i com utilitzar-los a la teva empresa per obtenir el seu màxim rendiment.

Escombradores per a naus

Les escombradores per a naus són un element bàsic en la neteja de naus industrials. La seva autonomia permet estalviar temps i esforços als empleats de l’equip de neteja, que es poden dedicar a tasques més específiques que requereixin la seva destresa per a una higienització correcta.

Un altre dels avantatges de les escombradores per a naus són els seus raspalls. El seu diàmetre els permet colar-se en llocs de difícil accés per evitar l’acumulació de brutícia i la proliferació de bacteris a zones propenses a l’acumulació d’humitats.

Finalment, i no menys important, les escombradores per a naus són dispositius molt resistents i duradors. Això garanteix la màxima rendibilitat de la inversió.

A Dibosch pots trobar una gran varietat d’escombradores per a naus disponibles per a la seva compra en línia a un preu molt competitiu.

Màquina per fregar terres

Un altre dels pilars de neteja de naus industrials és l’ús d’una màquina per fregar terres. En aquest cas, pots trobar escombradores per a naus amb funció de fregat o fregadores de sòl industrials amb funció d’escombrada.

En tractar-se de màquines “tot en un”, podràs cobrir totes les necessitats de neteja de naus industrials per a diferents superfícies estalviant tant a la inversió inicial com a l’espai per emmagatzemar la maquinària.

Tipus de fregadores de sòl industrials
Depenent de les característiques i les dimensions de les superfícies a higienitzar a la teva empresa podràs optar per diferents fregadores de sòl industrials.

Màquina per fregar terres petita

Una de les fregadores de sòl industrials més utilitzades per les pimes. Els seus avantatges són el poc espai que ocupen, la seva autonomia per treballar sense necessitat de la intervenció d’un operari o la qualitat de fregat que garanteixen en comparació amb el fregat manual per a llocs de difícil accés.

Fregadores de sòl industrials amb funcions d’escombratge
Aquest tipus de fregadores són les més utilitzades en la neteja de naus industrials sense intervenció humana. L’únic que demanen és l’ompliment del dipòsit, ja que moltes també s’encarreguen de l’evacuació.

Els seus avantatges són l’execució de diverses tasques alhora i la capacitat dels dipòsits.

Neteja de naus industrials amb fregadores conduïdes per operaris
En aquest tipus de fregadores de terra industrials és un operari el que s’encarrega de dirigir la màquina per les instal·lacions. Solen utilitzar-se en supermercats i naus industrials de grans dimensions.