Continguts de l'article

Neteja per sectors

La neteja per sectors requereix una planificació independent. A l’hora d’afrontar el manteniment de les instal·lacions d’una empresa, el sector a què pertany determina el tipus de maquinària i els materials complementaris que cal utilitzar.

A Dibosch oferim als nostres clients els dispositius de neteja que necessiten per garantir la màxima higiene i salubritat a les seves instal·lacions, protegint la salut tant dels seus empleats com dels clients.

Neteja i tipus de materials

Quan parlem de neteja per sectors, és tan important equipar-se amb maquinària eficient com amb materials adaptats a les exigències de la brutícia generada, els espais de les instal·lacions o les necessitats quant a qualitat de l’aire.

Dibosch ha proporcionat tant la maquinària com els tipus de materials de neteja requerits als protocols oficials estudiant cada cas de manera personalitzada.

Neteja i tipus de materials al sector industrial

Les naus industrials són un altre dels pilars de la neteja per sectors. La rotació de treballadors, la productivitat, la maquinària emprada i l’extensió de les superfícies fan que sigui imprescindible comptar amb màquines autònomes capaces d’higienitzar sòls gairebé sense intervenció humana.

Les màquines de neteja autònomes de Dibosch són una garantia d’eficàcia i estalvi de temps i esforços. Amb un equip d’escombradores, aspiradores i fregadores autònomes, la neteja al sector industrial es torna una tasca molt més senzilla amb resultats òptims per a cada companyia.

Neteja i tipus de materials a centres comercials i grans superfícies

Cada cop és més habitual observar al nostre voltant en un supermercat o centre comercial un empleat conduint una màquina de neteja.

La neteja per sectors aplicada al sector serveis encara és més exigent, ja que la contínua rotació de clients obliga a estudiar tant el volum d’assistents com els trams horaris més adequats per actuar.

A més de les escombradores i fregadores autònomes de Dibosch, és recomanable comptar amb productes específics de neteja i higienització capaços de mantenir zones comunes com els banys en perfecte estat.

Neteja i tipus de materials en gimnasos i instal·lacions esportives
La higienització al sector d’instal·lacions esportives entren en joc altres necessitats. En el cas dels gimnasos, per exemple, és imprescindible que els encarregats de la neteja disposin de productes eficaços per desinfectar els aparells d’ús comú.

Dibosch compta amb una àmplia gamma de productes de neteja per a gimnasos i instal·lacions esportives. D’aquesta manera, els banys, els vestidors, les sales de màquines o les zones de bicicletes estàtiques i cintes de running es converteixen en espais segurs per als clients, cosa que augmenta la seva confiança a l’empresa.