Continguts de l'article

Per què la neteja és important per a la reputació de la marca

Invertir en neteja professional ajuda a augmentar la fidelitat dels clients, i a incrementar ingressos i beneficis.

Percebre netedat té un impacte directe i durador en la reputació de la marca. L’experiència de marca està estretament lligada als sentits; les bones olors, la brillantor de superfícies, la suavitat dels teixits… i condiciona l’experiència i la valoració dels clients. La falta d’higiene pot fer que inconscientment els clients no se sentin a gust i no repeteixin la visita. Per aquest motiu és important treballar sempre amb l’objectiu de complir estàndards de neteja elevats.

Una enquesta recent de Food Standard Agency  destaca que el 65% dels clients van qualificar la neteja i higiene com a factors decisius de decisió, a l’hora de triar un lloc per menjar. Els punts crítics són els banys i la neteja de la cuina.

La rapidesa i l’abast d’Internet ha obert un nou expositor on la comparativa de serveis i preus es troba en un clic. També l’expansió de les xarxes socials ha augmentat l’exposició de possibles errors que poden danyar la imatge de marca. Una mala higiene pot comportar no només perdre clients sinó també, la pèrdua de possibles clients nous i oportunitats de negoci.

Buscadors i plataformes de reserves publiquen les opinions dels seus usuaris de forma permanent i creen històrics d’opinions. Així els possibles clients interessats troben fàcilment una valoració del local just en el moment de presa de decisió. L’exposició obliga a millorar constantment i a oferir serveis i productes de qualitat. Si es descuiden les millores, les valoracions negatives afectaran directament a la reputació de la marca i als ingressos.

“Una experiència gastronòmica de cinc estrelles no compensa la higiene de dues estrelles.”

El client jutjarà el negoci i marca segons la seva experiència durant la visita o compra. Una  bona higiene augmenta el benestar de clients i treballadors, redueix costos de manteniment, i a més, evita possibles inconvenients amb les administracions reguladores.

Dibosch auditem les instal·lacions per a millorar els sistemes i resultats, com per usar al dia en normatives i processos. A més, una de les accions més positives a l’hora d’implantar millores és la formació personalitzada al personal de manteniment i neteja.