Continguts de l'article

Quins equips de neteja industrial per a hotels trio?

Les aspiradores industrials per a hotels són un dels elements que marquen la diferència a l’hora de projectar la millor imatge de l’empresa davant dels clients.

Els hotels són estructures que allotgen molts espais diferents i acullen hostes que van rotant sovint.

És imprescindible comptar entre els equips de neteja amb aspiradores professionals d’última generació que garanteixin una neteja profunda i l’eliminació de qualsevol tipus de gèrmens, bacteris o microorganismes perjudicials per a la salut i la qualitat de l’aire de l’ambient.

El catàleg online d’aspiradores industrials per a hotels de Dibosch compta amb una àmplia varietat de solucions per a hotels de diferents dimensions i capacitats.

Si no tens gaire clar quins equips de neteja industrial necessites per al teu negoci, a continuació repassem els aspectes més importants que has de tenir en compte durant la teva selecció.

Com triar un equip de neteja industrial per a hotels

El primer que has de tenir en compte a l’hora d’escollir un equip de neteja industrial per a hotels és que necessitaràs, a més d’aspiradores industrials per a hotels, un altre tipus de maquinària addicional que s’encarregui de la neteja de les diferents àrees de l’hotel.

Aquí en tens alguns exemples:

· Escombradores per a grans superfícies. El seu ús més habitual són les zones comunes (recepció, passadissos, restaurant) però també són força eficaces a l’hora d’eliminar amb rapidesa la brutícia dels espais exteriors.

· Fregadores industrials: El millor de les fregadores és la quantitat de temps que estalvien als operaris de neteja. Això els permet incrementar la seva productivitat i ocupar-se de tasques que requereixen una neteja més específica i cuidada.

Quan hagis cobert totes les zones de l’hotel amb la maquinària adequada, és moment d’aprofundir en les característiques de cada dispositiu.

La nostra recomanació és que sempre et donis suport als consells de professionals amb experiència en el sector de la neteja industrial per a hotels.

En el cas de Dibosch, tens a la teva disposició un equip de suport i atenció al client preparat per oferir-te assessorament personalitzat i resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir els 365 dies de l’any.

Com triar les millors aspiradores industrials per a hotels
Pel que fa a l’elecció d’aspiradores industrials per a hotels, els criteris més importants que cal tenir en compte són els següents:

· Potència de succió: Les aspiradores industrials per a hotels han d’incorporar una gran potència de succió. Recordeu que quan es tracta d’un hotel, a més de la millor neteja, és imprescindible optimitzar el temps per a cada tasca.

· Accessoris: Els accessoris són fonamentals quan es tracta de fer una neteja profunda en llocs de difícil accés. Consulta sempre quins accessoris incorpora cadascuna de les aspiradores industrials per a hotels que hagis triat comprar.

· Eficiència energètica: L’eficiència energètica de les aspiradores industrials per a hotels et permetrà estalviar a la factura elèctrica i posar el teu granet de sorra a cura del medi ambient. Totes les aspiradores industrials per a hotels han d’incorporar per llei un adhesiu que indiqui la seva qualificació energètica.