Continguts de l'article

Redueix un 40% de costos a la Bugaderia Gràcies al sistema de predilució

En el sector de la Bugaderia Professional molts esforços en l’I + D van dirigits a reduir costos per a oferir millors solucions en neteja i desinfecció d’una forma rendible.

Avui us volem presentar el nou sistema de Predilució de Dibosch el nou dipòsit DPD 100

Què és un sistema de Predilució?

El sistema de predilució és un procés on es prepara una mescla de detergent i aigua homogènia amb l’objectiu que sempre entri a la màquina la mateixa concentració de detergent. D’aquesta manera es controla el consum de químic i ens permet ajustar costos i nivells de neteja.

Principals avantatges de la predilució

DPD 100 realitza una barreja 100% homogènia, sense dipositar residus en el tanc de predilució que permet rentar fins a 2.000 kg de roba amb tan sols un sac de 10 kg de detergent en pols.

Està comprovat que amb aquest nou sistema l’estalvi suposa una reducció del 40% de costos en consum de detergent i aigua amb acabats de qualitat. A part dels avantatges ja esmentades amb la Predilució també aconseguim:

  • Augmenta la productivitat: ja que es redueixen el nombre de càrregues de detergent que es realitzen en els tancs.
  • Facilita la tasca dels operaris: Per la freqüència de repetició d’operacions com per la facilitat que suposa carregar un sac de 10 kg en lloc dels pesats sacs de 25 kg.
  • Guanyem espai: El tanc ocupa un 75% d’espai menys que els tancs tradicionals augmentant per tant la disponibilitat d’espai de les instal·lacions.

Aquest nou Sistema de predilució revolucionarà els sistemes tradicionals de rentat amb detergent en pols, on en moltes ocasions són substituïts per detergents líquids amb la consegüent pèrdua de qualitat de rentat.