Continguts de l'article

S’Agaró Hotel, el primer hotel de La Costa Brava en implantar robots autònoms

La robotització de la neteja permet al sector hoteler reduir el seu impacte i ser més sostenibles amb un estalvi del 80% de consum d’aigua i un 75% de consum energètic.

S’Agaró Hotel, situat al cor de la Costa Brava, a la Platja de Sant Pol de S’Agaró, està a l’avantguarda amb la introducció de robots autònoms equipats amb IA per a la neteja de paviments. Aquesta innovadora tecnologia no només millora l’eficiència i la sostenibilitat, sinó que també eleva els nivells d’higiene i l’experiència i benestar dels visitants. Cadenes del nivell del Hilton, JW Marriott i The Ritz-Carlton ja treballen amb aquesta nova tecnologia i marquen tendència en el sector.

En un context de sequera on el sector turístic està permanentment qüestionat pel seu suposat consum desmesurat d’aigua, hotels de referència, ja fa anys que treballen per a reduir el seu impacte mediambiental i impulsant mesures per a reduir els seus consums energètics i hídrics amb l’objectiu de reduir costos i ser més sostenibles.

Estalvi d’Aigua i Eficiència Energètica

Els robots de neteja professionals permeten estalviar fins a un 80% d’aigua en comparació amb els sistemes de neteja tradicionals i redueix un 75% consum d’energia i emissions de carboni.  Aquests robots equipats amb intel·ligència artificial incorporen sistemes de filtratge d’aigua i programes d’estalvi energètics que permeten optimitzar processos i recursos. Les noves tecnologies ofereixen solucions reals a les empreses que volen esdevenir més sostenibles.

Millora de la Higiene i Experiència del Client

Els nous robots de neteja professional funcionen de manera autònoma, el que significa que executen tasques de fregat, aspiració o escombrat de forma continuada sense la necessitat d’intervenció humana i poden mantenir els espais nets de manera constant.

Aquests robots col·laboratius permeten a l’equip de neteja alliberar-se de tasques mecàniques i destinar més temps a l’atenció i servei personalitzat dels clients. D’aquesta manera els visitants poden gaudir d’una experiència més agradable i segura gràcies a la millora global dels nivells de la higiene dels espais i l’augment dels esforços del personal a l’atenció dels hostes.

El Model Phantas de Gausium

L’Hotel S’Agaró ha optat pel model Phantas de la marca Gausium per a la seva flota de robots de neteja. Aquests robots estan dissenyats específicament per a la neteja de paviments i ofereixen una combinació de tecnologia avançada i eficiència operativa. La seva intel·ligència artificial permet adaptar-se als diferents tipus de superfícies i obstacles, assegurant una neteja completa i precisa tot registrant la seva activitat al núvol que facilita l’anàlisi de resultats i la implementació de millores operatives.

*Robot Autònom de neteja de paviments implementat per DIBOSCH a S’Agaró Hotel.

DIBOSCH: Líder en Solucions Intel·ligents

L’empresa DIBOSCH, referent a Catalunya en solucions intel·ligents i innovadores per a la higiene professional, ha estat l’empresa responsable de la implantació d’aquests robots al S’Agaró Hotel. El procés ha implicat canvis els processos de neteja actuals de l’equip propi de l’hotel, formació específica i una anàlisi complet de tots els espais i rendiments dels equips.

S’Agaró Hotel, ha marcat un abans i un després en la indústria hotelera de la Costa Brava amb la introducció de robots de neteja professional autònoms. La seva aposta per la innovació i la sostenibilitat és un exemple a seguir per altres establiments i una tendència mundial en el sector hoteler.

*Equip professional de DIBOSCH responsables i representants de S’Agaró Hotel amb el Robot Autònom de neteja de paviments.

Aquí podreu consultar tota la gamma de robots autònoms industrials per a la neteja de paviments

Escombradora autònoma
Fregadores autònomes
Aspiradors autònoms