Continguts de l'article

Solucions per a netejar moquetes d’oficines

Les moquetes i catifes s’acumulen en els teixits brutícia, pol·len, bacteris i al·lèrgens, que poden causar malaltia o al·lèrgies als empleats o els clients que s’allotgen a la zona d’oficines.
Per aquest motiu, és molt important netejar i mantenir les catifes i moquetes de forma regular. Per a un bon manteniment cal una aspiració diària de la moqueta i netejar i assecar ràpid les taques o vessaments que puguin embrutar els teixits.

Però un cop l’any, recomanem fer una neteja a fons. Per a aquestes neteges utilitzarem el sistema d’injecció extracció o la neteja amb escuma seca.

Tots dos sistemes netegen les moquetes de forma eficaç, no generen humitats ni males olors i es poden utilitzar per a qualsevol moqueta. A més, la neteja amb escuma seca no mulla la base de la moqueta.

A continuació compartim el vídeo amb la demostració de neteja de moqueta d’oficines realitzada amb el sistema d’escuma seca.

 

NETEJA PROFESSIONAL DE MOQUETES

Per a la realització d’aquesta demostració primer es va aspirar la zona, per no haver brutícia sòlida sobre la moqueta. Després per a la neteja es va utilitzar la Rotativa Maxi Orbit i el producte Aquagen TMC; netejador de moquetes d’escuma seca, que neutralitza les olors i no altera els colors ni la qualitat de la fibra. Finalment, per controlar i evitar que la generació d’escuma limiti la capacitat d’emmagatzematge durant l’aspirat es va utilitzar 5 grams de STOP.

Per finalitzar un cop realitzat el treball amb la rotativa, es va utilitzar un aspirador d’aigua per recollir l’escuma i la brutícia, deixant un nivell d’humitat adequat.

La rotativa Maxi Orbit combina dos moviments mecànics: l’orbital i el giratori. El moviment combinat genera un remolí que empeny la brutícia cap a la superfície per tal de netejar al màxim les moquetes. Per a aquesta demostració es va utilitzar un aspirador 802 WDP DELFIN adequat per a l’aspiració de pols i líquids, fins i tot al mateix temps.

Les dues màquines utilitzades per a aquesta demostració estan disponibles noves o amb el nostre servei de lloguer.