Fregadores Autònomes

Filtro Maquinaria
filtro-maquinaria
Filtro Caracteristiques
filtre-caracteristiques
Filtro Certificats
filtre-certificats
Filtro Marca
filtre-marca
Filtro Zona Aplicació
filtre-zona-aplicació

Fregadora autònoma de neteja industrial

Una fregadora autònoma industrial és una poderosa eina que integra multitud d’aplicacions per al manteniment d’espais industrials en diversos sectors.

Neteja constant d’alta qualitat

Una fregadora autònoma és un robot de neteja que realitza totes les operacions de manteniment sense la necessitat d’intervenció d’operaris de forma contínua. I està principalment enfocada per a empreses, centres logístics i de mobilitat, retails, indústria, centres comercials, hostaleria, etc.

La fregadora autònoma industrial de DIBOSCH, per exemple, és capaç de fer-se càrrec per si mateixa de tasques com:

  • Ompliment d’aigua
  • Buidat
  • Localització i mapatge de les instal·lacions

Característiques de la fregadora autònoma de neteja

Les fregadores aspiradores industrials incorporen sensors en forma de càmeres 2D i 3D en diferents ubicacions i alçades per facilitar la monitorització de l’entorn i la generació de les rutes més adequades per optimitzar el seu rendiment.

Una altra de les aplicacions dels sensors és garantir la seguretat. La fregadora aspiradora industrial revisa de manera constant el seu entorn més proper per detectar obstacles i salvar-los, o en cas necessari, fins i tot aturar-se.

L’aspiradora autònoma pot utilitzar-se abans del fregat per eliminar els residus sòlids i després d’aquest per accelerar el procés de secada.

Avantatges de la fregadora industrial autònoma

Estalvi en temps i esforços del personal

La fregadora autònoma és una inversió que es rentabilitza en el mateix instant de la seva compra. A l’estalvi en temps i esforços del personal, traduït en una major productivitat, cal sumar la qualitat del servei de neteja que proporciona el robot.

La fregadora autònoma industrial de DIBOSCH abasta una amplada de fregat de 750 mm. L’eficiència de neteja no pot comparar-se amb cap dels mètodes tradicionals, garantint un 99% de neteja del paviment i una superfície de treball de fins a 1500 metres quadrats per hora.

Beneficis de les fregadores autònomes industrials

  • Estalvi en costos de productes de neteja.
  • Protecció del personal davant el contacte amb agents químics.
  • Reubicació de tasques i millora de la productivitat dels empleats.
  • Neteja eficient de totes les superfícies.
  • Millora de la imatge de l’empresa davant els clients.

L’Autonomous Scrubber 50 és una fregadora aspiradora industrial 100% independent que s’encarrega del manteniment dels paviments sense la necessitat d’intervenció humana.

L’Autonomous Scrubber 75 compta amb un sistema de reciclatge d’aigua que li permet estalviar fins a 4000 litres cada mes. La superfície de neteja s’estén fins a aproximadament els 3000 metres quadrats per hora.

On comprar una fregadora autònoma de neteja

Estàs buscant una solució de neteja automatitzada de qualitat i a la mida de la teva empresa? DIBOSCH porta més de 30 anys dedicant-se al sector de la higiene professional i relacionant-se amb les principals firmes del mercat, tant a nivell nacional com internacional.