Fregadores Autònomes

Filtro Maquinaria
filtro-maquinaria
Filtro Caracteristiques
filtre-caracteristiques
Filtro Certificats
filtre-certificats
Filtro Marca
filtre-marca
Filtro Zona Aplicació
filtre-zona-aplicació

Fregadora autònoma de neteja industrial

Millora en la qualitat del servei de neteja, estalvi en temps i recursos.

Una fregadora autònoma industrial és una poderosa eina que integra multitud d’aplicacions per al manteniment d’espais industrials a diversos sectors.

Neteja constant d’alta qualitat amb les fregadores autónomes

Una fregadora autònoma és un robot de neteja que realitza totes les operacions de manteniment sense necessitat d’intervenció d’operaris de forma contínua. I està principalment enfocat per a empreses, centres comercials, centres logístics, retails, centres de mobilitat, indústria i hostaleria, etc.

La fregadora autònoma industrial de DIBOSCH, per exemple, és capaç d’encarregar-se per si mateixa de tasques com:

·     Omplit d’aigua
·     Buidat
·     Localització i mapeig de les instal·lacions

Característiques de la fregadora autònoma de neteja

Les fregadores aspiradores industrials incorporen sensors en forma de càmeres 2D i 3D en diferents ubicacions i alçades per facilitar la monitorització de l’entorn i la generació de les rutes més adequades per optimitzar-ne el rendiment.

Una altra de les aplicacions dels sensors és garantir la seguretat. La fregadora aspiradora industrial revisa de manera constant el seu entorn més proper per detectar obstacles i salvar-los, o si cal, fins i tot aturar-se.

L’aspiradora autònoma es pot utilitzar abans del fregat per eliminar les restes sòlides i després per accelerar el procés d’assecat.

Avantatges de la fregadora industrial autònoma

La fregadora autònoma és una inversió que es rendibilitza al mateix instant de la seva compra.

A l’estalvi en temps i esforços, traduït en una productivitat més alta, cal sumar la qualitat del servei de neteja que proporciona el robot.

La fregadora autònoma industrial té una amplada de fregatde 750 mm.

L’eficiència de neteja no es pot comparar amb cap dels mètode tradicional, garantint un 99% de la neteja del paviment i treballant fins a 1500 metres quadrats per hora.

Beneficis de les fregadores autònomes industrials

·     Estalvi en costos de productes de neteja.
·     Protecció del personal davant del contacte amb agents químics.
·     Reubicació de tasques i millora de la productivitat dels empleats.
·     Neteja eficient de paviments.
·     Millora de la imatge de l’empresa davant dels clients.

·  L’Autonomous Scrubber 50 és una fregadora aspiradora industrial 100% independent que s’encarrega del manteniment dels paviments sense la necessitat d’intervenció humana.

·     L’Autonomous Scrubber 75 compta amb un sistema de reciclatge d’aigua que us permet estalviar fins a 4000 litres cada mes. La superfície de neteja s’estén fins a aproximadament 3.000 metres quadrats per hora.

On comprar una fregadora autònoma de neteja

Estàs buscant una solució de neteja automatitzada de qualitat ia la mida de la teva empresa? DIBOSCH fa més de 30 anys que es dedica al sector de la higiene professional i es relaciona amb les principals firmes del mercat, tant a nivell nacional com internacional.