Continguts de l'article

Com netejar un sofà de roba amb vaporeta

Al catàleg online de vaporetes Industrials de Dibosch tens a la teva disposició una àmplia varietat de solucions per a la neteja a vapor de sofàs.

Si estaves buscant com netejar un sofà de roba amb vaporeta de manera senzilla i eficient estàs d’enhorabona. A continuació detallem tots els passos que heu de seguir per netejar taques sofà a vapor.

Màquina de vapor per netejar sofàs

Abans de començar a netejar taques sofà vapor has de fer recollida dels materials necessaris per aconseguir resultats òptims. És indispensable que comptis amb una aspiradora a vapor per a sofàs per a la neteja inicial i una vaporeta industrial per a una neteja més profunda.

Com netejar a vapor el sofà

Un cop adquirits els dispositius és hora de començar a netejar sofà pell amb vapor. Vegem com fer-ho pas a pas.

  1. Aspiració inicial. El primer objectiu en netejar tapisseria sofà amb vaporeta és eliminar qualsevol resta sòlida i qualsevol partícula de brutícia que s’hagi adherit a la superfície. Cal ser especialment curosos amb les zones d’unió entre els seients i el respatller, ja que és on s’acumula la major part de la pols.
  2. Omplir l’aspirador amb vapor per netejar sofàs o vaporeta. Omple el dipòsit del teu higienitzador de sofà a vapor i no t’oblidis de tancar la tapa de seguretat. Espereu que l’aigua s’escalfi per tenir el vapor disponible.
  3. Selecciona l’accessori amb què començaràs la neteja professional sofàs i acobla’l a la vaporeta.
  4. Fes una petita comprovació de seguretat aplicant una mica de vapor a un tros de tela independent per comprovar la resistència de l’entapissat a les altes temperatures.
  5. És lhora de començar a netejar taques sofà vapor. Repassa tota la superfície amb calma i no t’oblidis de la part del darrere. A mesura que actua l’aspiradora de vapor per a sofàs has d’anar repassant cada zona amb un drap sec. És recomanable utilitzar guants durant tot el procés per evitar qualsevol contratemps amb la temperatura.
  6. Quan hagis acabat de netejar sofà pell amb vapor has de ventilar l’estada i ocupar-te de buidar el dipòsit de l’aigua del teu higienitzador de sofà a vapor. Recordeu també que és recomanable assecar a consciència tots els accessoris de l’aspiradora a vapor per a sofàs amb l’objectiu de reduir els riscos d’avaries i garantir-ne la màxima durabilitat.

Neteja professional de sofàs

Ja has vist com netejar un sofà de roba amb vaporeta pas a pas. El secret per a una neteja eficient rau en lelecció de la màquina de vapor per netejar sofàs.

A Dibosch comptem amb una col·lecció d’aspiradors amb vapor per netejar sofàs procedents de marques líders al sector que garanteixen la màxima qualitat de tots els dispositius. Les nostres aspiradora a vapor per a sofàs estan dissenyades per donar servei per a hotels, per a residències i per a qualsevol tipus de negoci o edifici públic que demani una neteja exhaustiva de tots els sofàs.