Robots Industrials de neteja

Filtro Maquinaria
filtro-maquinaria
Filtro Caracteristiques
filtre-caracteristiques
Filtro Certificats
filtre-certificats
Filtro Marca
filtre-marca
Filtro Zona Aplicació
filtre-zona-aplicació
40
Ref: GA000004

Un robot d’aspiració industrial amb una amplada de treball de 720mm

PHANTAS
Ref: GA000011

Robot de neteja professional; aspira, escombra, frega i passa la mopa.

111
Ref: GA000005

Un robot de neteja industrial amb una amplada d’escombrat de 1100mm

Robot_limpieza_pavimentos_autonomo
Ref: GA000008

Robot de neteja industrial amb una amplada de fregat de 500mm

Robots de neteja autònoms; avantatges tècnics
Robots de neteja autònoms per Gaussian Robotics

Robots de neteja autònoms desenvolupats per Gaussian Robotics per a l’automatització real de la higiene de les empreses. Els trets més rellevants dels robots de neteja industrials són: l’autonomia, la seguretat, la fiabilitat i l’optimització de recursos energètics i temporals.

1.Optimitza les superfícies rentades al 99% de les zones útils. Aquests tipus de robots efectuen un rentat de mur a mur i rentat dels angles. Aquest fet implica que el robot neteja el màxim de superfície del paviment rentable de forma eficaç.

2. La seguretat és bàsica:Els ECOBOTS incorporen un equipament tècnic d’última generació que garanteix la seguretat dels usuaris i vianants. Aquest sistema consta d’un mecanisme d’evitació d’obstacles i amb imatge de colors en temps real, sensors d’ultrasons, sensors de xocs sobre banda de para-xocs i làser 3D amb escombrat de 270° sobre un angle vertical de 30°.

3. Autonomia de treball i de recàrrega amb les estacions de cada robot. Gràcies a la recàrrega i canvis d’aigua automàtics els Robots sempre netegen amb aigua neta sense la necessitat de dependre d’un operari. Per tant, es tracta de màquines totalment autònomes.

Els ECOBOTS incorporen una aplicació per a mòbils i tauletes que permeten controlar el funcionament en remot de l’aparell, així com consultar els informes de les seves tasques de neteja, veure l’estat de l’ECOBOT (bateria, aigua, accessoris, etc).