Serveis

Facilitem la gestió de la higiene de les empreses i oferim tot l’acompanyament als professionals per aconseguir nivells alts 

01

Instal·lació d'equips de dosificació

Ens encarreguem d’instal·lar equips de dosificació que faciliten i redueixen costos de neteja.

Gestionem la imlantació de sistemes de dosificació d’inici a fi. Analitzem les necessitats, instal·lem els equips, calibrem les dosis, formem els equips de treball i programem revisions per assegurar un bon funcionament. Els equips connectats al núvol permeten anticipar manteniments i analitzar dades d’ús i consums.

02

Formació d'equips

Formacions específiques per a professionals amb l’objectiu de millorar resultats i nivells de seguretat i higiene.

Oferim formació personalitzada als equips interns de neteja i formacions específiques, perquè professionals del sector adquireixin noves habilitats i tècniques.

L’objectiu és professionalitzar els resultats, minimitzar accidents i posar en valor les tasques de neteja i manteniment de les empreses.

Oferim formacions especialitzades i personalitzades, algunes d’elles són: 

03

Contractes de manteniment

Aquest servei garanteix la tranquil·litat, la seguretat i l’eficàcia.

Sabem com són d’imprescindibles les màquines de neteja professional i els problemes que suposa tenir-les parades i/o avariades.

Amb el servei de manteniment ens assegurem que estan sempre en perfecte funcionament. Disposem d’un equip especialitzat que revisarà i controlarà les màquines per evitar imprevistos i parades de servei per reparacions.

Oferim 3 opcions de contracte: bàsic, bàsic plus i excel·lent.

Gràcies a aquest servei disposaràs de: 

04

Àrea Clients

Facilitem la gestió de la higiene 24/7. Disponible també en App amb sistema IOS i android.

L’àrea clients permet tramitar comandes de manera fàcil i ràpida. Consultar l’històric de consums i descarregar-lo. Consultar les còpies de comandes tramitades. Descarregar les fitxes tècniques i de seguretat dels productes. Accedir al catàleg i a promocions especials. A part que permet configurar topalls de pressupost en cas de gestionar diferents locals, com també diferents nivells d’usuaris dins la plataforma.

05

Vídeo atenció

La videotrucada ens ajuda a estar al costat dels nostres clients quan ho necessitin per a facilitar la gestió o resolució de qualsevol consulta.

Per aquest motiu oferim el servei de vídeo atenció per a consultes, reunions de treball, formacions i fins i tot demostracions en directe i presentacions dels nostres equips i solucions.

Demana la teva cita al teu  la teva comercial o enviant un correu a info@dibosch.com

06

Finançament

Per a facilitar la compra de màquines de neteja oferim contractes de rènting amb quotes fixes mensuals.

Tenim acords de col·laboració amb financeres de rènting i així, oferir una solució integral conjunta davant d’una compra de maquinària. Els contractes poden incloure serveis addicionals com l’assegurança o el manteniment de l’equip en la mateixa operació.

07

Auditories

El servei d’auditoria és necessari per a poder dissenyar un pla integral que respongui a les necessitats de cada empresa.

Normatives, ISOS, criteris sostenibles, problemàtiques no resoltes, instal·lacions, materials a tractar… Són molts els paràmetres que cal tenir en compte a l’hora d’analitzar i presentar una proposta que realment s’adapti i sigui aplicable. L’objectiu a més, és proposar millores que faciliti la tasca de gestió de la higiene.