Continguts de l'article

Jornades sobre Higiene, Digitalització i Sostenibilitat

Jornades obertes per a professionals

DIBOSCH organitza unes jornades obertes a tots els professionals sobre higiene, digitalització i sostenibilitat, que es duran a terme els dies 24 i 25 d’abril. L’esdeveniment comptarà amb més de 25 formacions i debats de la mà dels principals fabricants i professionals del sector i tindrà com a objectiu abordar les tendències i solucions actuals del sector.

L’evolució del sector de la higiene està estretament vinculada a la sostenibilitat i la innovació tecnològica, en particular amb la digitalització i la robotització de les eines de treball i equipaments. Per aquesta raó, conèixer i escoltar els professionals i referents de la indústria és fonamental per trobar solucions innovadores que permetin resoldre els reptes actuals i futurs.

Durant les jornades, els assistents podran participar a les diferents activitats organitzades de forma lliure i tindran l’oportunitat de visitar exposicions com: Sistemes d’aspiració, màquines de vapor, carros de neteja i servei, productes químics i tèxtils ECOLABEL, sistemes de dilució connectats al núvol i la gamma de robots autònoms per a la neteja de paviments. A més, es brindarà l’oportunitat de parlar amb experts en la matèria i descobrir les darreres innovacions i solucions del mercat, així com establir contactes professionals.

El programa es divideix en tres sales, cadascuna dedicada a un tipus de sessió diferent. En primer lloc, trobem les ponències formatives, que ens oferiran solucions i idees presentades per experts i expertes del sector, es tracta d’una excel·lent oportunitat per aprendre i actualitzar-se com a professional.

En segon lloc, tenim les taules rodones, on professionals de referència ens explicaran els seus projectes basats en les temàtiques proposades de sostenibilitat i digitalització al sector de la higiene. Per acabar, les sessions de benchmarking, que tenen lloc en un ambient més íntim i amb un públic més reduït, on els professionals compartiran casos d’èxit i fracàs sobre les problemàtiques habituals del sector. És una reunió per compartir coneixements des de l’experiència.

Aquí podreu consultar la programació íntegrament i registrar-vos si voleu assistir-hi.

Us esperem a tots i tots els dies 24 i 25 a les instal·lacions de DIBOSCH!