Continguts de l'article

Màquines de netejar terres industrials

Una màquina de netejar terres és un element imprescindible per garantir la màxima salubritat en instal·lacions industrials.

A Dibosch oferim als nostres clients les millors màquines de netejar terres industrials i els brindem tot l’assessorament que necessiten per obtenir el màxim rendiment de la màquina per netejar terres.

Avui volem compartir alguns trucs que t’ajudaran a conservar en perfectes condicions les superfícies de les instal·lacions depenent del tipus de sòl que tinguis instal·lat.

Com netejar terra de ciment sense polir

Comencem el nostre tutorial ensenyant-te com netejar terra de ciment sense polir amb una màquina de netejar terres. En aquest cas, el més adequat és combinar l’actuació d’una escombradora per a naus amb la màquina per netejar terres.

L’escombradora s’encarregarà d’eliminar la brutícia sòlida i evitar que es projecti la brutícia a l’aire. La maquinària de neteja per a terres afegirà aigua amb algun agent de neteja per garantir-ne la higienització sense afectar l’aparell respiratori dels empleats.

Com netejar terres porosos

Un altre dels dubtes més habituals entre els nostres clients és saber com netejar terres porosos amb les seves màquines de netejar terres industrials.

Per a la neteja de terres porosos en què la brutícia pot acumular-se a les imperfeccions del paviment es pot utilitzar una màquina per netejar terres de vapor.

Un cop eliminada la brutícia incrustada es poden aplicar les màquines de netejar terres industrials amb funció d’escombrat i fregat. D’aquesta manera, es garanteix una neteja integral de tota la superfície.

Com donar brillantor a un terra porós

La màquina per netejar terres industrials s’encarrega de deixar la superfície llesta per a l’aplicació de productes abrillantadors que atorguin a les instal·lacions un aspecte pulcre i endreçat.

Un dels trucs casolans més utilitzats per abrillantar terres porosos és l’ús de suavitzants de roba.

Però per saber com donar brillantor a un terra porós per assegurar-te de la cura del pis, el millor és utilitzar les màquines de netejar terres industrials amb algun producte de neteja industrial amb propietats abrillantadores.

Com netejar terra de granit sense polir

Les màquines de netejar terres industrials són el sistema més efectiu a l’hora de planificar com netejar sòl de granit sense polir.

Però igual que passa amb un altre tipus de superfícies, per a una correcta neteja del terra de granit és imprescindible eliminar qualsevol tipus de residu sòlid o brutícia en pols.

Per aconseguir-ho es poden utilitzar escombradores industrials o apostar directament per màquines de netejar terres industrials que integrin raspalls especials per escombrar.

El millor daquests dispositius és que no deixen pols en suspensió en lambient. D’aquesta manera, els efectes de la màquina per netejar terres són més eficaços i duradors.

Si el teu negoci compta amb diverses superfícies de terra de granit sense polir i vols saber realment com mantenir-les en perfectes condicions et convidem a posar-te en contacte amb els experts de Dibosch, que estaran encantats d’oferir-te assessorament personalitzat i ajudar-te a trobar la millor solució per al teu empresa.