Continguts de l'article

Netejar parquet amb vaporeta

Les vaporetes industrials són les millors aliades per als responsables de les empreses que volen garantir la màxima higiene i salubritat en els negocis.

Per a oficines de totes les mides, restaurants, hotels i tot tipus d’ambients d’ús compartit, el catàleg online de vaporetes industrials de Dibosch és la solució de neteja més eficaç, econòmica i sostenible que hi ha al mercat.

Un dels dubtes més habituals entre els usuaris és aclarir si realment es pot netejar el parquet amb la vaporeta, un dels elements més delicats i que més cal cuidar per oferir la millor imatge als clients.

Es pot netejar el parquet amb vaporeta?

Per descomptat, es pot netejar el parquet amb vaporeta. De fet, és molt recomanable fer servir el vapor per netejar aquest tipus de superfície.

Gràcies a la neteja amb vapor s’evita el contacte de substàncies químiques amb el parquet, que no només deterioren el material, sinó que redueixen considerablement la qualitat de l’aire de l’ambient.

En netejar el parquet amb vaporeta resulta molt més senzill eliminar qualsevol tipus de brutícia, gèrmens o bacteris del terra.

I què passa amb les altes temperatures en netejar parquet amb vaporeta?

Si necessites una neteja més suau i delicada, és ideal projectar el vapor sobre draps de microfibra i passar-los per la superfície. D’aquesta manera evites el contacte directe amb les temperatures altes i l’excés d’humitat.

Com netejar el parquet amb vaporeta

Ja has comprovat que sí que es pot netejar el parquet amb vaporeta i que a més és molt recomanable. Però quin és el procediment correcte per netejar parquet amb vaporeta? T’ho expliquem pas a pas tot seguit.

Preparant la superfície per netejar el parquet amb la vaporeta
Abans de netejar el parquet amb vaporeta cal fer alguns tractaments previs a la superfície.

Quan es tracta de negocis com oficines on acudeix públic, o restaurants o negocis hotelers, la imatge de totes les estades de l’empresa ha de ser sempre la millor.

Un aspirat previ servirà per eliminar qualsevol resta sòlida de la superfície.
Aplicació de draps electrostàtics que atreguin qualsevol resta de pols a la fibra.
Un cop completats aquests passos previs, és hora de ficar-se de ple amb la missió de netejar parquet amb vaporeta.
Vaporitzar el drap i aplicar el vapor amb una mopa
Per a una cura perfecta, el més recomanable és vaporitzar els draps de les mopes i aplicar amb suavitat el vapor des d’aquestes a la superfície del parquet.

L’objectiu és que les microfibres atreguin la brutícia de la superfície i l’eliminin a través de les elevades temperatures sense fer malbé el terra.

Què es necessita per netejar parquet amb vaporeta

Per a una neteja profunda i eficaç del parquet és indispensable incorporar a les eines de neteja de l’empresa una col·lecció de vaporetes industrials de la màxima qualitat com les que us ofereix el catàleg online de Dibosch. Entra ara i tria la millor solució per al teu negoci.