Continguts de l'article

Nova generació de productes PURS

Màxima eficiència concentrada

Maximitzar l’eficiència reduint costos és el principal objectiu que persegueixen la gran majoria de professionals de la higiene.

En un mercat exigent on la sostenibilitat i la personalització dels serveis cada dia agafen més protagonisme, s’ha fet totalment necessari innovar en sistemes i productes de qualitat per a donar resposta a totes les necessitats. Per aquest motiu DIBOSCH presenta l’última generació de productes purs de Sucitesa, una de les gammes de productes concentrats més amplies del mercat de la higiene professional.

 

Productes concentrats o productes purs. Quina és la diferència?

Actualment en el mercat trobem una gran varietat de productes concentrats. Tot i així, aquest terme no sempre s’utilitza correctament, a vegades denomina productes amb un gran poder actiu però que no tenen perquè ser concentrats.

Quan parlem de productes concentrats o productes purs ens referim a productes que contenen només matèria química activa pura, sense aigua. Aquesta concentració ens permet un producte d’altíssima qualitat i un estalvi important en costos i envasos o residus.

 

Com funcionen els productes concentrats?

Els productes concentrats només contenen matèria química activa, per aquest motiu cal primer diluir-los en aigua. Per a portar a terme aquest dilució Sucitesa posa al nostre abast uns diluïdors dissenyats per facilitar l’aplicació del producte, controlar costos i evitar el contacte directe del producte químic dels treballadors.

 

Utilització pas a pas:

Un cop instal·lats els diluïdors, tots personalitzats i correctament identificats amb l’etiqueta del seu producte, la metodologia és ben senzilla:

Col·locar la bossa amb el producte pur dins del diluïdor i omplir l’ampolla d’ús amb el producte. Gràcies al diluïdor i al sistema es redueix el contacte directe amb el producte i aconseguim, només amb un botó, la mescla de producte exacte a punt per a la seva utilització.

 

productes-purs

 

Aquesta nova gamma a més ens ofereix noves i millorades fórmules, més eficients, pràctiques i sostenibles; pensades per aportar rendibilitat sense renunciar a la qualitat del producte. A més, un dels seus punts més forts és la personalització de les dilucions amb eficiència testada, que ens permet cobrir i adaptar-nos a qualsevol necessitat i nivells de neteja.

A continuació us presentem els avantatges més importants que aporta la nova gamma EASYMIX de forma resumida.

 

  • Sostenibilitat, amb la utilització d’envasos reutilitzables. Reducció de residus plàstics.
  • Rendibilitat: Sistema de dilucions exactes per assegurar la màxima eficiència del producte.
  • Control de costos: permet mesurar i adaptar el consum de producte segons necessitats i Nivells de neteja.
  • Comoditat: Ideat per facilitar-ne l’ús i la manipulació.
  • Manipulació segura del producte: sense contacte directe.
  • Fàcil d’instal·lació: Optimització de l’espai necessari per a la instal·lació. Només requereix un punt de xarxa d’aigua.
  • Sistema antirobatori Dose Control: Tancament amb clau antirobatori de producte.
  • Nous dissenys i codis de colors: Per a una fàcil i correcte identificació del producte.

 

Aquesta nova gamma de productes purs també estan disponibles en format monodosi. Sistema de dosis més versàtil i pràctic del mercat per a professionals amb superfícies petites o mitjanes.

Per oferir aquest innovador sistema, DIBOSCH, compta amb un equip tècnic especialitzat, un servei de post venda propi que serveix els subministrament de productes en 24 -48 hores i un assessorament personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client.