Continguts de l'article

Taller d’higiene de mans per a escoles

La higiene de mans és un hàbit fonamental en la prevenció de les malalties infeccioses juntament amb la higiene personal. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) destaca la importància del rentat de mans com a eina bàsica per prevenir les malalties.


A més, segons estimacions de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (semFYC), el 80% de les malalties infeccioses, com la grip o el refredat, es contagia a través de les mans.


El reforçament de les mesures d’higiene i assolir bons hàbits des de ben petits és clau per a limitar la propagació de malalties i mantenir espais nets i saludables.


Per aquest motiu des de DIBOSCH oferim un taller pràctic i divertit sobre higiene de mans gratuït per a totes les escoles interessades.


Creem ambaixadors d’higiene de mans a les escoles

Objectiu del taller:

Fer pedagogia i educar en la importància de dur a terme un correcte procés de rentat de mans per tal de protegir-se dels bacteris i microbis que diàriament van a parar a les nostres mans.

A qui va dirigit?

Educació primària: Primer cicle. I Educació Infantil.

Durada del taller?

Durada aproximada: 30 – 45 minuts Nombre d’alumnes: Grup/classe Es necessitarà una persona referent per a coordinar tots els passos.

Disponibilitat:

Durant tot l’any en horari de matins o tardes.

Localització:

A l’aula o alguna sala habilitada per la sessió. A ser possible amb pantalla per tal de poder projectar una petita presentació.

Material:

No és necessari que l’escola aporti cap material, DIBOSCH proporcionarà a l’escola el material necessari per dur a terme les diferents activitats.

Preu: Gratuït

Inscripcions: Reservar dia i hora amb un mínim de 15 dies d’antelació sobre la data prevista per la formació.

Per a més informació i reserves: Podeu enviar un correu a info@dibosch.com o trucar al 972 477 052.