Dispensadors minimalistes i extremadament funcionals

 

Els dispensadors Katrin ofereix solucions òptimes d’higiene per a tota classe de banys, des de llocs de gran afluència fins a instal·lacions exclusivesMés de 100 visites al dia equivalen a un trànsit elevat; menys de 100, trànsit baix.


Dispensadors de sabó i paper higiènic doble rull i paper de mans inclusius, fàcils d’utilitzar, còmodes i segurs.  A més, faciliten la reposició i el manteniment per tal de garantir el servei de producte als usuarisTots els productes Katrin: Sabó de mans i paper higiènic i seca mans són ecològics certificats amb l’etiqueta Ecolabel.

 

Qualitat plus per a un lavabo amb poc trànsit
Disseny que compleix les expectatives més exigents i millora la imatge general del vostre establiment.

Qualitat plus per a un lavabo d’alt trànsit
Resistència i disseny que millora l’experiència on els visitants tenen expectatives molt altes d’higiene, qualitat i bon funcionament.

Qualitat clàssica per a un lavabo de poc trànsit
Una manera intel·ligent de millorar la comoditat i la higiene dels lavabos.

Qualitat clàssica per a un lavabo d’alt trànsit
Eficiència i resistència. Higiene de bona qualitat, funcionalitat fiable i facilitat de manteniment per al personal de neteja.

 

Katrin “Tot el que fem implica sostenibilitat”

Tota la producció de productes Katrin, busca minimitzar l’impacte ambiental al llarg de tot el cicle de vida del producte. Des de l’obtenció de matèries primeres fins a la producció, el consum  i la seva eliminació. La cadena de subministrament està controlada i auditada per estàndards internacionals. Tots els productes de paper de Katrin fabricats als països nòrdics porten l’etiqueta ecològica Nordic Swan i tots els productes fabricats a Alemanya porten l‘etiqueta ecològica de la UE.

Els productes de bany de Katrin inclouen paper higiènic i tovalloletes de mà amb dispensadors inclusius (adaptats per a tots els públics), així com productes de paper higiènic convencional, rotllos de neteja, mocadors facials i sabons de mans ecològics.