Continguts de l'article

Com netejar rajoles amb vaporeta

Les màquines de neteja a vapor són els dispositius més eficients a l’hora de sanejar les rajoles de banys, cuines i vestidors.

La seva aplicació és gairebé imprescindible si es vol garantir la salubritat a empreses de restauració, hotels, gimnasos, residències, centres educatius o qualsevol altra instal·lació d’ús compartit.

A continuació descobriràs com netejar rajoles amb vaporeta pas a pas i alguns trucs per eliminar la calç de les juntes i les partícules de brutícia més resistents.

És eficient netejar rajoles amb una màquina de vapor?

Netejar rajoles amb vaporeta és, a més d’eficient, el sistema de neteja més sostenible, respectuós amb el medi ambient i segur per a la salut dels treballadors.

El vapor d’aigua és suficient per enlairar-se de la superfície de les rajoles la brutícia més incrustada sense la necessitat d’utilitzar substàncies químiques nocives per a l’organisme i causants del descens de la qualitat de l’aire en espais tancats.

En netejar rajoles bany amb vaporeta estaràs eliminant gairebé al 100% els bacteris, gèrmens i patògens de la superfície.

En els darrers anys hem après que és fonamental mantenir els espais dús compartit totalment desinfectats i lliures de virus. Amb lús freqüent duna màquina de vapor per netejar rajoles, aquesta tasca es torna molt més senzilla.

Com netejar les rajoles amb vaporeta pas a pas

A continuació repassem els passos a seguir per netejar rajoles bany vaporeta de manera còmoda i àgil:

  1. El primer pas és omplir el dipòsit d’aigua. Has de connectar la vaporeta netejar rajoles i esperar que arribi a la temperatura adequada per començar a projectar el vapor.
  2. Recordeu que abans de començar a netejar rajoles amb vaporeta heu de revisar tota l’estada a la recerca de les preses de corrent i endolls per cobrir-los. És molt important que eviteu que s’omplin d’humitat.
  3. Fes una primera passada de vapor per totes les rajoles de la cuina, el bany o el vestuari per estovar la brutícia més resistent. Quan executis aquesta tasca de manteniment amb certa freqüència no hauràs d’utilitzar la vaporeta per netejar rajoles amb tanta intensitat.
  4. Utilitza els diferents raspalls i filtres de la màquina de vapor per netejar rajoles quan et trobis amb elements com aixetes o sanitàries.
  5. Quan acabis de netejar tota l’estada has de fer un darrer repàs amb draps secs per eliminar la humitat. Obre finestres i portes per accelerar el procés. L’objectiu és evitar que es formin fongs a les rajoles.

Com netejar rajoles de cuina amb vaporeta

Quan es tracta de la neteja de les rajoles de les cuines, sobretot en bars, cafeteries i restaurants, el problema és el d’eliminar el greix que s’adhereix a les juntes de les rajoles. En netejar rajoles cuina amb vaporeta, després d’una primera passada, pots utilitzar el raspall de punta de niló combinat amb la projecció de vapor a la màxima potència. D’aquesta manera podràs netejar juntes rajoles vapor amb més facilitat.

Buscar