Màquines de neteja Vapor Professional

Filtro Maquinaria
filtro-maquinaria
Filtro Caracteristiques
filtre-caracteristiques
Filtro Certificats
filtre-certificats
Filtro Marca
filtre-marca
Filtro Zona Aplicació
filtre-zona-aplicació

Quines empreses necessiten una màquina de neteja a vapor?

 

La màquina de vapor professional neteja i desinfecta a alta temperatura sense necessitat de productes químics addicionals.

La força de la pressió del vapor i la temperatura desincrusta la brutícia i les taques més dures. El vapor arriba fins i tot dels punts de més difícil accés. També permet netejar teixits, matalassos i moquetes.

 

La màquina de neteja a vapor és una gran eina de neteja que pot ajudar a moltes empreses a mantenir les instal·lacions netes i saludables. El mercat ofereix màquines de vapor industrial a la mida de les necessitats de cada sector i amb accessoris diversos per a dirigir millor la potència del vapor.

 

Màquines de vapor a Indústria. El vapor els permet netejar i desinfectar les màquines de les línies de producció i racons de difícil accés. Treu fàcilment la brutícia més incrustada tan restes orgàniques, inorgàniques i minerals. Es poden netejat també les cintres transportadores, les cambres frigorífiques i paviments i parets amb incrustacions.

 

Màquines de vapor per a hotels i col·lectivitats. Per aquests sectors la màquina de vapor és útil per a netejat i desinfectar teixits; cortines, moquetes, sofàs i matalassos. També ajuda en neteges profundes en obertures i tancaments de temporada i per treure tota mena de brutícia incrustada en juntes dels paviments, rajoles i finestres com també per netejar les incrustacions de calç els banys i desembussar els desaigües.

 

Màquines de neteja a vapor per a restaurants i cuines. A les cuines de bars, càterings i col·lectivitats el vapor és molt eficaç per treure els greixos i brutícia dura incrustada a forns, fregidores, campanes, fogons i maquinària de tall. També ajuda a treure el greix de parets i paviments, neteja les juntes de les cambres de refrigeració els desaigües i rajoles.