Escombradora Industrial de segona mà

Filtro Maquinaria
filtro-maquinaria
Filtro Caracteristiques
filtre-caracteristiques
Filtro Certificats
filtre-certificats
Filtro Marca
filtre-marca
Filtro Zona Aplicació
filtre-zona-aplicació
AB100696
Ref: AB100696

La CS50 és una escombradora petita home a peu, summament compacta i manejable

AB107471
Ref: AB107471

Escombradora de superfícies de fins a 8000 m²

AB107473
Ref: AB107473

Escombradora de superfícies de fins a 8000 m²

AB105514
Ref: AB105514

Escombradora per a entorns de fins a 15.000 m².

AB105512
Ref: AB105512

Escombradora per a entorns de fins a 15.000 m².

AB104442
Ref: AB104442

Escombradores fins a 30.000 m².

AB104444
Ref: AB104444

Escombradora fins a 30.000 m².

Per què triar una escombradora industrial de segona mà?

En optar per una escombradora industrial de segona mà, pots aprofitar nombrosos beneficis. En primer lloc, el cost és considerablement menor en comparació amb les escombradores noves, la qual cosa et permet estalviar diners sense comprometre la qualitat de l’equip. A més, en adquirir una escombradora de segona mà, estàs ajudant al medi ambient en donar-li una segona vida a una màquina en lloc de contribuir a la producció d’una nova.

Què has de tenir en compte en triar una escombradora industrial de segona mà?

En buscar l’escombradora industrial de segona mà ideal, és essencial avaluar uns certs aspectes clau. En primer lloc, considera el tamany i les característiques de la màquina en relació amb les teves necessitats específiques de neteja. Verifica l’estat general de l’escombradora, prestant especial atenció al seu motor, raspalls, sistema de filtrat i capacitat d’emmagatzematge. A més, assegura’t d’obtenir informació sobre el manteniment i l’historial de servei de la màquina per a tenir una idea clara del seu rendiment passat i actual.

Per què confiar en Dibosch per a adquirir la teva escombradora industrial de segona mà?

A Dibosch, ens enorgulleix oferir escombradora d’alta qualitat i confiabilitat. El nostre equip d’experts en neteja industrial realitza rigoroses inspeccions i proves en cada màquina per a garantir el seu òptim funcionament. Treballem amb les millors marques del mercat i ens assegurem que nostres escombradores compleixin amb els més alts estàndards de qualitat. En triar-nos, et beneficiaràs de la nostra experiència en el sector i rebràs assessorament personalitzat per a trobar l’escombradora industrial de segona mà que millor s’adapti a les teves necessitats.

Preguntes Freqüents (FAQs)

1. Les escombradores industrials de segona mà venen amb alguna garantia?

Sí, totes les nostres escombradores industrials de segona mà venen amb una garantia que cobreix possibles defectes de fabricació. T’oferim tranquil·litat i suport en la teva compra.

2. És possible provar l’escombradora industrial de segona mà abans de comprar-la?

Per descomptat! A Dibosch, et convidem a visitar les nostres instal·lacions i provar les escombradores industrials de segona mà que t’interessin. Volem que estiguis completament satisfet amb la teva elecció.

Conclusió

Si estàs buscant una solució rendible i de confiança per a les teves necessitats de neteja industrial, una escombradora industrial de segona mà pot ser l’opció ideal. A Dibosch, t’oferim un ampli catàleg d’escombradores industrials de segona mà en excel·lent estat, recolzades pel nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció del client. No dubtis a explorar el nostre inventari i contactar-nos per a obtenir més informació. Troba l’escombradora industrial de segona mà perfecta per a tu i optimitza la neteja en la teva empresa avui mateix!