Sobre Nosaltres

Compromís, servei i fidelitat als valors, aquesta és la nostra vocació

Història i missió

Solucions Integrals – Higiene Professional

DIBOSCH és una empresa familiar dedicada al sector de la higiene professional des de l’any 1991. Acompanyats de les millors marques nacionals i internacionals, a DIBOSCH creixem fidels a una filosofia molt clara: Impulsar la higiene, amb innovació, coneixement, qualitat, bon fer, transparència..

Un gran equip de professionals que aposta per guanyar-se la confiança dels clients, la nostra base és la qualitat i la feina ben feta.

 

Com a proveïdors globals i especialistes en sectors molt diversos oferim un catàleg global de productes i maquinària de neteja professional, assessorament i formació per part dels nostres especialistes i un servei tècnic i de postvenda personalitzat. I sempre, amb el màxim respecte pel medi ambient.

Com a resultat garantim espais nets, sans, sostenibles i… rendibles! Amb DIBOSCH, la neteja és una Font importantíssima de valor per al seu negoci.

Compromís, servei i fidelitat als valors,
aquesta és la nostra vocació

 

Amb la seu situada estratègicament a Riudellots de la Selva (Girona) i amb les nostres delegacions comercials, cobrim tot el territori català oferint un equip tècnic i comercial molt pròxim als nostres clients.

A DIBOSCH creiem en les relacions properes i per això mantenim una filosofia de “portes obertes”. Les nostres instal·lacions i personal estan sempre a la seva disposició per oferir-li les solucions i l’assessorament que necessiti de forma professional i immediata.