Sobre Nosaltres

Un equip de professionals sempre disposat a ajudar i aportar valor a la vostra empresa

RSC i Sostenibilitat

Els valors associats a la responsabilitat social corporativa estan íntegrament associats als valors de l’empresa, en realitat de qualsevol empresa que vulgui mirar al futur amb optimisme!

EQUIP DIBOSCH

Per a DIBOSCH és fonamental el seu equip. Sabem que el nostre èxit neix com a resultat del seu benestar i compromís professional.

Ens ocupem i preocupem del seu desenvolupament personal i professional. Els oferim plans de formació i promoció així com flexibilitat horària. Sabem l’important que és per a totes les persones poder gaudir d’una vida personal i familiar plena.

A més, oferim una extraordinària seguretat per a garantir la integritat de tots els membres de l’equip. Complint rigorosament totes les exigències i codis normatius de seguretat.

Proporcionem i facilitem perquè tots els membres de l’equip puguin dur a terme una vida saludable i organitzem jornades corporatives.

Gràcies a elles aconseguim crear llaços i connexions que òbviament es traslladen en un millor resultat professional.

Disposem d’una xarxa social interna que ens permet comunicar-nos i compartir tota mena de coneixements i notícies.

PROVEÏDORS

Compartim valors i ètica professional amb tots els nostres proveïdors.

Fa més de 30 anys que anem junts per a oferir a tots els nostres clients les millors solucions d’higiene professional.

 

No treballem amb els proveïdors més barats però sí amb els millors.

Amb els quals s’impliquen igual que nosaltres amb el territori, amb els empleats i amb la sostenibilitat.

 

Tots ells, igual que nosaltres, apostem per la integritat, la transparència i l’honestedat. Per això els hem triat per a tu.

SOCIETAT I TERRITORI

Promovem la cultura territorial. Sempre a prop de projectes culturals,

esportius i de recerca. Tenim clar que per mantenir i fer créixer la nostra terra hem de reinvertir en ella. Amb cultura i coneixement.

 

Col·laborem amb UNI Girona, Unió Esportiva Olot, UD Cassà, Club Motor Cassà o aportacions en cultura com el Musicant, cicle de música amb el qual portem col·laborant 18 anys com a patrocinador, entre altres. També amb un patrocini anual a l’Editorial Gavarres i amb el GREC (Grup de Recerca Estudis Cassanencs).

 

També col·laborem i fem donacions a entitats com St. Joan de Déu, Fundació els Joncs, el Geriàtric Puig d’en Roca, Fundació Ramon Noguera, lliuraments de material a Sor Lucia, a Associació Obaido de Badalona o a Integra d’Olot.

 

A més patrocinem la Fundació Girona Est, fundació que promou i dona suport a activitats culturals, esportives, educatives, socials i professionals als veïns dels barris de Girona més vulnerables.

EMPRESES I PROFESSIONALS DEL SECTOR

Impulsem i promovem la professionalització del sector de la higiene professional amb l’objectiu de millorar el benestar social i promoure així valors d’higiene i salut.

La higiene és clau per a la salut del conjunt de la societat, per aquest motiu compartim tot el nostre coneixement, formem equips i creixem plegats.

Això millora la seguretat, el benestar i l’eficiència de totes les empreses amb les quals treballem, la dels seus equips i de totes les persones.

SOSTENIBILITAT

Fem tot el que és a les nostres mans per a reduir el mal i impacte mediambiental.

Entre altres accions reduïm les emissions de CO₂ gràcies a l’optimització de rutes de lliurament.

Disposem de vehicles híbrids per als nostres comercials i reduïm els envasos gràcies a les gammes de productes que són emplenables i reciclables.

En el nostre catàleg es poden veure els productes i gammes amb els certificats i segells de sostenibilitat. UE Ecolabel, Nordic Swan, FSC i PEFC. Procedents de fabricants amb polítiques sostenibles estrictes de fabricació fins i tot amb polítiques de zero emissions.

La nostra maquinària i els sistemes de dilució estan pensats per a reduir el consum de químics.