Continguts de l'article

Les millors aspiradores industrials per a obres

Les aspiradores professionals constitueixen el mètode més eficaç i senzill per executar una neteja i desinfecció profunda a superfícies de diferents característiques.

L’aspirador industrial per a obres n’és el millor exemple, un assistent perfecte per a les tasques de desenrunament i condicionament de l’espai per a nous treballs.

El gran rendiment de l’aspirador industrial per a obres resideix en la combinació de la potència en watts amb la capacitat de succió. Això és fonamental quan es tracta d’higienitzar zones amb una gran quantitat de pols com les obres.

A més, al catàleg online d’aspirador industrial per a obres de Dibosch, es poden trobar dispositius capaços d’absorbir líquids o recollir restes sòlides, incloent-hi grans de sorra, grava o qualsevol altre material que pugui alentir el treball dels operaris.

Com triar el millor aspirador industrial per a obres

Aquests són els aspectes més importants que cal tenir en compte a l’hora d’escollir el millor aspirador industrial per a obres.

Si preferiu assessorar-vos a través d’especialistes amb àmplia experiència en el sector, l’equip tècnic de Dibosch està sempre preparat per ajudar-vos a trobar l’aspirador industrial per a obres perfecte per a la vostra empresa.

Capacitat del dipòsit
La capacitat del dipòsit afecta de manera directa la productivitat dels operaris, sobretot en superfícies de grans dimensions.

Si et quedes curt en l’elecció de la capacitat de l’aspirador industrial per a obres caldrà estar buidant-lo contínuament i es perdrà molt de temps durant el procés.

Afortunadament, tens disponible una gran varietat d’aspirador industrial per a obres amb capacitats que oscil·len entre els 15 i els 80 litres.

La importància de la potència de succió a l’aspirador industrial per a obres
La majoria de vegades, el paràmetre en què es fixen els usuaris és la potència del motor a l’hora d’escollir el seu nou aspirador industrial per a obres. Però el que realment marca la diferència entre una màquina i una altra és la potència de succió.

Com ja et pots imaginar, com més potència de succió més rendiment, amb la trava que també augmenta el consum energètic. A l’equilibri hi ha la clau per triar la potència de succió d’un aspirador industrial per a obres.

Qualitat dels materials de fabricació

No estem triant una aspiradora per netejar les catifes del passadís del nostre habitatge. L’exigència d’una obra requereix una estructura resistent i uns conductes preparats per recollir tota mena de materials.

La qualitat dels materials de fabricació repercuteix tant en la resistència de l’aspirador industrial per a obres davant de les avaries com en la durada de la seva vida útil.

A Dibosch treballem només amb els millors fabricants per garantir la millor resposta de tota la gamma d’aspirador industrial per a obres que distribuïm.

Ofertes i descomptes en aspirador industrial per a obres
Entra ara al catàleg online d’aspirador industrial per a obres de Dibosch i aconsegueix la teva nova màquina de neteja al millor preu del mercat.

Aprofita’t de les nostres promocions i descomptes per estalviar comprant l’aspirador industrial per a obres més eficients pel teu negoci.