Continguts de l'article

Millors marques d’aspiradors industrials i Millors marques d’aspiradors professionals

En aquesta entrada presentarem les principals marques d’aspiradors industrials professionals per tal de resoldre les necessitats d’higiene d’empreses de diferents sectors i, sobretot, de les seves zones de producció.

Aspiradors professionals SEBO

SEBO és una marca pionera en l’àmbit de les aspiradores professionals. Els seus aparells combinen unes prestacions tècniques altes amb uns models usables, lleugers i resistents.

En general, els aspiradors SEBO, fabricats a Alemanya, es caracteritzen per la seva fiabilitat, aquests aparells estan especialment pensats per facilitar la feina dels operaris amb un disseny pràctic i funcional.

Els filtres de sèrie que incorporen els seus aspiradors són d’altíssima qualitat i categoritzats com a CLASS A, dins la classificació de qualitat Alemanya, aptes per a ambients hospitalaris.

SEBO L’any 1978 va crear el primer aspirador vertical «modern» i des dels seus orígens aquesta marca ha introduït moltes funcions als seus aparells que actualment són habituals en els aspiradors professionals, com per exemple, la mànega integrada, les corretges dentades d’accionament directe i els microfiltres electrostàtics. Es tracta de millores que permeten aspirar de forma eficient i amb garanties.

Els seus aspiradors donen solucions a les tasques de neteja de col·lectivitats, com per exemple; hotels, residències o centres comercials i comerços. Els aspiradors SEBO són molt efectius també en l’aspiració de moquetes amb raspalls dissenyats per aixecar els teixits i els filtres asseguren un nivell d’higiene elevat amb el retorn de l’aire a l’ambient net d’impureses.

En resum són aspiradors professionals d’alta qualitat i dissenyats per a tenir una alta durabilitat i plasticitat d’ús pels operaris. Els seus complements són d’alta qualitat i resistents i tenen diversos segells de qualitat.

Aspiradors industrials DELFIN

DELFIN és una marca especialista en solucions d’aspiració industrials. És l’única marca que pot cobrir totes les necessitats d’aspiració de qualsevol sector amb aspiradors d’alta durabilitat, qualitat i rendiment.

Concretament, els aparells d’aquesta marca engloben des de les solucions més habituals d’aspiració professional, fins a complexos sistemes d’aspiració centralitzats industrials. També desenvolupen aparells personalitzats i integrats destinats a indústries i àrees de producció i fabricació.

Pel que fa a les tipologies d’indústries on es poden trobar aparells de la marca DELFIN, en destaca el sector metal·lúrgic, que acostuma a requerir sistemes d’aspiració de substàncies com ara olis i encenalls. DELFIN ofereix la gamma més completa en sistemes d’aspiració i separació d’olis i “virutes” sobrants dels processos de fabricació d’aquesta indústria. Amb aquests sistemes es recuperen  per separat els dos materials tant els olis com les “virutes” o encenalls.

A més, els aparells d’aquesta empresa també es troben presents en indústries que requereixen filtres amb certificats ATEX , per ambients explosius seguint la Directiva ATEX Europea i pensats per garantir la qualitat i seguretat dels processos.

Aspiradors professionals NILFISK

Nilfisk  és una de les marques d’aspiradors més conegudes en l’àmbit de l’aspiració professional i industrial.

Aquesta empresa engloba una àmplia gamma d’aspiradors, tant professionals com industrials, de fabricació danesa, i es caracteritza per desenvolupar aparells amb un disseny nòrdic molt característic.

L’empresa domina les solucions per a segments molt concrets, especialment la indústria farmacèutica. També desenvolupa solucions d’aspiració segura per a sectors amb restriccions molt exigents i certificats de qualitat.

Aspiradors industrials GRIZZLY

Els aspiradors Grizzly  són aparells de tipus industrial que cobreixen les principals necessitats del mercat. Tot i que és una gamma bàsica, els aparells de la marca resolen satisfactòriament els usos comuns de qualsevol indústria o negoci.