Continguts de l'article

Tècniques de neteja industrial

Les empreses han de posar especial atenció a la neteja i el manteniment de totes les seves instal·lacions. Després de la situació sanitària viscuda, i com a mesura de prevenció per al futur, conèixer les principals tècniques de neteja industrial és fonamental per garantir la protecció de treballadors, partners i clients.
A Dibosch tens a la teva disposició un catàleg de productes de neteja industrial adaptats a les necessitats d’empreses de tots els sectors.
Avui volem ensenyar-te a treure el major rendiment a les nostres solucions amb algunes tècniques de neteja que pots implementar als teus programes de manteniment de manera senzilla?

Què són les tècniques de neteja?

Molts clients que s’interessen pels nostres productes de neteja industrial tenen dubtes sobre l’aplicació d’aquestes solucions.

Una de les preguntes més habituals és: “Què són tècniques de neteja?”, “Són efectives per al meu negoci?”. Tot seguit totes les respostes:

Les tècniques de neteja industrial són procediments que optimitzen laplicació de les diferents substàncies que componen els productes de neteja industrial.

Les tècniques de neteja ofereixen beneficis tant a l’hora d’organitzar la feina com a l’eficiència de la neteja o l’estalvi en administrar de manera eficient els productes utilitzats.

Tècniques de neteja industrial que pots implementar a la teva empresa
Ara que ja saps què són tècniques de neteja, és el moment de començar a utilitzar algun mètode que optimitzi el manteniment de les instal·lacions del teu negoci i millori la productivitat dels teus empleats.
Aquestes són algunes de les tècniques de neteja industrial més eficaces per a empreses de tots els sectors i mides.

Tècnica de neteja en sec amb vapor

Aquesta és una de les tècniques de neteja més eficaces, econòmiques i saludables que hi ha. Les màquines de neteja amb vapor en sec utilitzen la pressió i les altes temperatures assolides per l’aigua al seu interior per desincrustar fins a la brutícia més arrelada a llocs de difícil accés.
Les tècniques de neteja industrial amb vapor inclouen la desinfecció de banys, vestuaris i cuines i fins i tot es poden desfer del greix.

Tècniques de neteja amb aigua a pressió

L’aigua de pressió és una altra de les tècniques de neteja industrial més eficaces. Aquest mètode és ideal per a instal·lacions de grans dimensions que tenen desguassos per alliberar l’aigua acumulada.
També hi ha màquines de neteja d’aigua a pressió de mida reduïda per eliminar la brutícia de cantons i llocs de difícil accés.

Tècniques de neteja industrial amb escuma

La generació d’escuma també és una de les tècniques de neteja més higièniques que pots utilitzar a les instal·lacions de la teva empresa.
El poder de la barreja de laigua amb el sabó dels productes de neteja industrial és capaç de desincrustar fins a les brutícies més arrelades.

Perquè aquestes tècniques de neteja industrial amb escuma aconsegueixin els millors resultats, és ideal deixar passar uns minuts entre l’aplicació de l’escuma i el moment d’esbandir amb aigua a pressió sobre les diferents superfícies.